Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Βαθμός... χρυσάφι για την άνοδο

Ακάθεκτη στο δρόμο της ανόδου η Νίκη ΒόλουΠολύτιμο βαθμό απέσπασε στον Ταύρο η ομάδα της Νίκης από τον Φωστήρα, με τον οποίο ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1...
Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δυνατό, είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και οι μάγκες με τα μπλε, απέδειξαν και πάλι ότι έχουν ψυχή και καρδιά πρωταθλητή!

Όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς, άσχετο αν η Νίκη μας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πίνακα των play off.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο θαυμαστό κόσμο της Νίκης: Περισσότεροι από 600 φίλοι της ομάδας μας, από Αθήνα και Βόλο, έδωσαν την εντύπωση ότι η Νίκη έπαιζε στην έδρα της!
Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου, η Νίκη γνώριζε ότι θα είχε πολύ δύσκολο έργο.
Και έγινε ακόμα ποιο δύσκολο όταν οι γηπεδούχοι στο 20΄ άνοιξαν το σκορ με έναν παράδοξο τρόπο.
Ο Σμυρλής ανατράπηκε από τον Ζουλιώτη και ο Γκίνο ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών...
Ο Μάνος Αποστολίδης - σωστός κέρβερος - απέκρουσε, όμως έμεινε ακάλυπτος από τους συμπαίκτες του, κανείς δεν απομάκρυνε με αποτέλεσμα ο Γκίνο και πάλι να πάρει το "ριμπάουντ" και να γράψει το 1-0.
Το γκολ των γηπεδούχων έκανε όπως γράψαμε ακόμα ποιο δύσκολη την... ζωή των παικτών μας, που ανέλαβαν δράση και πίεσαν τους γηπεδούχους.
Χωρίς αποτέλεσμα ως το τέλος του ημιχρόνου όμως...
Η ισοφάριση ήρθε επίσης με έναν ξεχωριστό τρόπο: Ο βοηθός του Σελεμίδη Πίτκας, είδε σωστά την παράβαση του τερματοφύλακα Γιαννιώτη, ο οποίος στο ελεύθερο βολέ που επιχείρησε βγήκε και με τα δύο πόδια έξω από την περιοχή του.
Ο Πίτκας φώναξε αμέσως τον διαιτητή Σελεμίδη, ο οποίος σωστά γύρησε την φάση πίσω και έδωσε το έμμεσο φάουλ στους "κυανόλευκους".
Η κατάληξη γνωστή... Ο Πινιέιρο έστρωσε στον Αντώνιο Ανιέτε κι εκείνος με μία τρομερή εκτέλεση ισοφάρισε το παιχνίδι.
Το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-1 παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να πάρουν την νίκη.
Τεράστια "ευθύνη" γι΄ αυτό έχει ο Μάνος Αποστολίδης, που κατέβασε τα... ρολά!

Φωστήρας (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Αχείμαστος, Τασουλής, Γαρουφαλιάς, Γκίνο (78’ Λύρας), Σμυρλής, Μουστόγιαννης (84’ Γ. Μπαστάνης), Κακαράς, Τεγούσης (84’ Λεοντίου).
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Παπαδόπουλος (46’ Σουλίδης), Πινέιρο, Ακασού, Μανουσάκης (87’ Μπιτσάκος), Ανιέτε, Ισαάκ (81’ Ρονκάτο), Τζιώρας.

1 σχόλιο :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ .Η ΝΙΚΑΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΠΣΑΧΝΑ . ΝΙΚΗ ΘΕΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΑΣ G.3

    ΑπάντησηΔιαγραφή