Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Άχαστος του redplus, σαν τα πέναλτι που ρίχνει η ομάδα του τα άχαστα

Ο τρομερός λαός σας στην εντός έδρας αναμέτρηση
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσω στη γελοία ανώνυμη (που δεν είναι και blog), ιστοσελίδα redplus.gr. Καλά το ξεκινάς αλλά αυτό το φα-τσιμπούκι τι το ήθελες, σαν του Τζιώρα ένα πράγμα που κάνατε ε;


Περιηγούμενος στο γνωστό αν μη τι άλλο φατσιμπούκι (Facebook) έπεσα πάνω σε μία κοινοποίηση από γνωστό Κυανόλευκο blogspot.
Τα σχόλια δικά σας...

Υπάρχουν 1000άδες φωτογραφίες που μπορώ να σου στείλω για να συγκρίνουμε με τις δικές σου, απλά δεν θέλω να σε ξεφτιλίσω περισσότερο αλλά με αναγκάζεις να το κάνω. Όταν θα βάζεις φωτογραφίες θα βάζεις τις σωστές για να συγκρίνουμε. Μου έβαλες 5 φωτογραφίες από φιέστες, μπαράζ και Ευρώπη. Αν δεν είχες και εκεί κόσμο θα έπρεπε να ανησυχούσες.
Όταν εγώ ήμουν Γ' εθνική υπό διάλυση και εσύ Ευρώπη και Α' εθνική να συγκρίνω τι ακριβώς;
Επειδή η μνήμη μου δεν είναι κοντή και δεν ξεχνάω πάρε μερικές από πέρσι και μερικές ακόμα όταν ήσουν Γ' εθνική εσύ χωρίς Μπέους και τσάμπα εισιτήρια σε μανάβικα και χασάπικα!

Φυσικά και δεν έβαλα τις φετινές γιατί πέρα από 20 άτομα στο Αίγιο και στα Ψαχνά δεν πήγες πουθενά αλλού. Ααα ξέχασα, πήγες και στη θρυλική έδρα (τρομοκρατία) του Κούγια, στην Πάτρα. Πέρσι δεν κουράστηκες και πολύ και μια εκδρομή όλη και όλη ας είναι καλά ο Τζόν που έβαλε τα πούλμαν τσάμπα, όπως πάντα!

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... γκουχου γκουχου (Στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης) ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ. Βέβαια εδώ δεν είναι και πολύ δύσκολο να μετρήσουμε έτσι;


Μερικές από τις περσινές εκδρομές σύγκριση
Με Καλαμάτα Β' εθνική


Γ' εθνική στο ΕΑΚ
Γ' εθνική στο ΕΑΚ


2 σχόλια :

  1. Από τη μια έχουμε τη μεγαλύτερη προσφυγική ομάδα της επαρχίας που είναι αυταπόδεικτα μεγάλη ως ιδέα που κινητοποιεί χιλιάδες κόσμου παρά τα 48 χρόνια χωρίς α εθνική.
    Από την άλλη μια ομάδα που τρέφεται μόνο και μόνο από το αντί-προσφυγικό μένος,με λαϊκό έρεισμα ολίγον τι
    μεγαλύτερο του σαρακηνου και η οποία δεν άντεξε για πολύ μακριά από τη συνοικία της και όπως τόνιζα το καλοκαίρι αυτοπεριοριστηκε οικειοθελώς μεταξύ γοριτσας και αγίου δημητρίου.
    Υπάρχει σύγκριση;Θα δανειστώ μια έκφραση του γνωστού κερατά σφουγγοκωλαριου και θα πω ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
    Αγάντα και θα κάνουμε τη γη να τρέμει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά αν και είναι βρωμιά για το ποδοσφαιρο ο ασκοβ, απο κόσμο είναι σίγουρα η ομάδα που αξίζει να ανέβει μετα απο εμας.Οπως και οι γριές.Τα άλλα χωριά δεν παλεύονται οπαδικά. Χαώδης οι διαφορές.Με την πώρωση την δική μας όμως καμία σχεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή