Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Φουλ για... άνοδο!!!

Νίκη ανόδου και η σημερινή για την ομάδα μας, η οποία κέρδισε με 2-0 τον Φωστήρα και πλέον βρίσκεται δύο ανάσες από την Super League!!!
Η ομάδα μας χρειάζεται πλέον μόλις 4 βαθμούς στα δύο τελευταία ματς για να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία, μετά από 48 ολόκληρα χρόνια και ούτε με θαύμα δεν θα της ξεφύγει η άνοδο.
Πλέον το μεγάλο Νικιώτικο ραντεβού ανόδου, είναι την Τετάρτη στα Ψαχνά... Εκεί ίσως και να τελειώσουν όλα!

Όσο για το παιχνίδι; 
Μόλις στο 14' η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ, με σκόρερ τον τεράστιο Μπρούνο Πινιέιρο! 
Ο μέσος μας, πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0, έπειτα από μαγική εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη.
Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από το Πανθεσσαλικό!
Στο 35' ο Ισαάκ Χοβέ πήρε την μπάλα από θέση μέσα δεξιά και σούταρε δυνατά, βάζοντας με δύο γκολ μπροστά το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη.
Η Νίκη θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα αλλά ο Σουλίδης παρά την προσπάθειά του, δεν τα κατάφερε, αλλά η ..."δουλειά" είχε ήδη γίνει, αφού το 2-0 πολύ δύσκολα θα άλλαζε.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ πιο αργό ρυθμό, με την ομάδα μας να ενδιαφέρεται μόνο για... συντήρηση δυνάμεων και για να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.
Κάπως έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το 2-0, με την Νίκη να πανηγυρίζει ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο, το οποίο την φέρνει ακόμα ποιο κοντά στην άνοδο!
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης (60' λ.τρ. Ταΐρης), Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (74' Μπακάλης), Ρεπετσάς, Μπιτσάκος, Γκότοβος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ισαάκ (79' λ.τρ. Τσοκάνης), Σουλίδης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γαρουφαλιάς (69' Σμυρλής), Ζιαμπάρης, Γκίνο, Τεγούσης, Μακρίδης, Λύρας (83' Γ. Μπαστάνης), Σεχολάρι.

1 σχόλιο :

  1. NIKAΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΟΧΕΣ ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή