Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Φωνάζει ο "κλέφτης"...

Οι "τραυματιοφορείς" της Κασσιόπης...
Δεν είναι δυνατόν να ζούμε αυτές τις καταστάσεις...
Δεν είναι δυνατόν να "φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης"!!!
Δεν είναι δυνατόν να... ομιλούν αυτοί που καταστρατήγησαν κάθε κανόνα και έννοια του "ευ αγωνίζεσθαι"!!!

Η διοίκηση της Κασσιόπης, αυτού του νέου ποδοσφαιρικού μορφώματος της χώρας μας, που είναι έτοιμο να "κατακτήσει" και την Super League, εξέδωσε μία εμετική ανακοίνωση με στόχο τον πρόεδρό μας Ανδρέα Πάτση, αλλά και την ίδια την Νίκη κατ΄ επέκταση...
"Σε εμάς δεν έχουν καταγραφεί καμένα αυτοκίνητα παικτών μας, ούτε χρειάζονται 2,5 ώρες να μένουν οι αντίπαλες αποστολές στα αποδυτήρια, ούτε να φυγαδεύονται από την πίσω πόρτα του Πανθεσσαλικού" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, για την οποία θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει ο εισαγγελέας, για να μάθουμε ποιων παικτών μας αυτοκίνητα έχουν καεί και από ποιον!
Επίσης δεν ξέρουμε καμία αντίπαλη αμάδα να έφυγε μετά από 2,5 ώρες από τα αποδυτήρια, ούτε να φυγαδεύεται κάποια αντίπαλη αποστολή από την πίσω πόρτα του Πανθεσσαλικού.
Εξ΄ άλλου όλες οι αποστολές των ομάδων έρχονται και φεύγουν ακριβώς από την πόρτα των αποδυτηρίων, αν ο συντάκτης της αστείας αυτής ανακοίνωσης, εννοεί την συγκεκριμένη είσοδο ως "πίσω" πόρτα.
Τι να γράψει κανείς για την γελοία αυτή ανακοίνωση της Κασσιόπης, που θέλει να λέγεται Κέρκυρα;
Αρκεί να τονίσουμε ότι ο "ψευτόμαγκας" γυμναστής ( ή μπράβος, ελέγχετε αυτό) τερματοφυλάκων τους, ο Χρήστος Βασαλός, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο, καθώς και με δίμηνο αποκλεισμό του, στους αγωνιστικούς χώρους για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγώνα της Κασσιόπης με τον Ηρακλή!
Επίσης να υπενθυμίσουμε στην Κασσιόπη τα... πιστόλια που βγήκαν στο ματς με τον Βατανιακό, όταν η ομάδα της Πιερίας ισοφάρισε το ματς σε 3-3 (από 3-0).
Όπως δεδομένες είναι και οι παραιτήσεις μελών του ΔΣ της Κασσιόπης, αμέσως μετά το θλιβερό παιχνίδι με τον Βατανιακό.
Η μνήμη σας είναι κοντή λοιπόν "κύριοι" της Κασσιόπης, που η ομάδα σας είναι η Κασσιόπη και όχι ο ΑΟ Κέρκυρα, οπότε ο πρόεδρός μας, δεν είπε το παραμικρό για την Κέρκυρα, έτσι, για να ξέρουμε και τι λέμε...
Δείτε και αποκλειστικές φωτογραφίες μας, με τους "τραυματιοφορείς" και τον "συντονιστή" της όλης κατάστασης "τρομοκρατίας", να τα λέει ακόμα και με τον δημοσιογράφο του ΟΤΕ TV που τον "συμβούλεψε"' να μην πει το παραμικρό, από τα αίσχη που έγιναν στα αποδυτήρια!!!
Όντως η προσπάθεια ήταν συντονισμένη και καλά σχεδιασμένη...
Ο "αρχηγός" των αλλοδαπών μπράβων σε πρώτο πλάνο

Κι εδώ συνεννοείται με τον δημοσιογράφο για το τι πρέπει να βγει και τι οχι στον "αέρα"




    

1 σχόλιο :

  1. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ .Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΧΤΗΠΥΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή