Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η γκάφα της ΕΠΣΘ

Σας είχαμε αναφέρει για τη γκάφα της ΕΠΣΘ, με άρθρο μας χθες. Σήμερα θα σας πούμε και για τι ακριβώς πρόκειται και το γεγονός ακριβώς.


Τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ είχαν τελειώσει και έμενε μόνο η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες. Βέβαια κανένας εκτός από τους γονείς και τις ομάδες δεν πρόσεξε ότι η βαθμολογία στη κατηγορία κ99 ήταν λάθος. Η ΕΠΣΘ ήταν έτοιμη να παραδώσει το πρωτάθλημα στον Άθλο Αλμυρού και να κάνει μεγάλη γκάφα!

Η βαθμολογία όπως την ανακοίνωσε η ΕΠΣΘ...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ (Κ-99)
Α/Α ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 27
2. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 27
3. ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27
4. ΓΣ ΝΙΚΗ  24
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 18
6. ΠΥΡΑΣΟΣ 14
7. ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 8
8. ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ6
Σημ. Εκκρεμεί ο αγώνας ΑΘΛΟΣ - ΝΙΚΗ

Η σωστή βαθμολογία όμως ήταν αυτή...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ (Κ-99)
Α/Α ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 27
2. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 27
3. ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27
4. ΓΣ ΝΙΚΗ  26
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 18
6. ΠΥΡΑΣΟΣ 14
7. ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 8
8. ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 6

Ο λόγος είναι ότι αντί για 2-1 που είχαν δηλώσει οι της ΕΠΣΘ ότι η Νίκη έχασε, το σκορ ήταν 1-2 και νίκη της ομάδας μας. Τους έκλεψαν 2 βαθμούς και μετά από παρέμβαση στην ΕΠΣΘ από τους γονείς και των υπεύθυνων των ακαδημιών διορθώθηκε η αδικία και όχι μόνο.
Στον αγώνα που εκκρεμούσε μεταξύ του Άθλου Αλμυρού και της Νίκης Βόλου, ο οποίος έγινε σήμερα το πρωί, τα παιδιά της Νίκης θριάμβευσαν και με 6-2 πέρασαν πρώτα με 29 βαθμούς και πήρανε και το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που παραλίγο μετά τη γκάφα της ΕΠΣΘ πήγαν να τους το στερήσουν οι καρεκλοκένταυροι της ΕΠΣΘ.
Βέβαια ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ έλαμψε δια της απουσίας του, λογικό μου ακούγεται από αυτά που θα άκουγε από τους γονείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου