Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Χωρίς κατηγορία η Νίκη έπρεπε να γίνει το μπαράζ

"Ύποπτο" το Ψαχνά - Νίκη Βόλου! Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Football League!Μόνο ο Ηρακλής Ψαχνών -και όχι η Νίκη Βόλου- είναι κατηγορούμενος για το ματς της 28ης Μαΐου, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο για χειραγώγηση.
Κοινώς, ίσως κακώς αναβάλλεται ο αγώνας μπαράζ Ξάνθη - ΑΣΚ Ολυμπιακός , καθώς εάν υπάρξει κάποια μεταβολή στη βαθμολογία των πλέι οφ της Football League δεν αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις...
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ίδιας της Λίγκας (της 2ης τη τάξει του ελληνικού ποδοσφαίρου) η Νίκη Βόλου, η οποία μαζί με τους Αλέκο Βοσνιάδη (προπονητής) και Χαράλαμπο Καλογερόπουλο (διαιτητής) καλείται ως μάρτυρας στην πειθαρχική επιτροπή, δεν κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης βαθμών.
Συνεπώς, η ομάδα μας ανεβαίνει στη Super League ως πρώτη, η Κασσιόπη την ακολουθεί με τη δεύτερη θέση της, ενώ ο τρίτος ΑΣΚ Ολυμπιακός  πηγαίνει στα μπαράζ.
Ακόμη και η τέταρτη θέση μένει αδιατάραχτη, καθώς εκεί βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά.
Με τις θέσεις από την 5η και κάτω να είναι μόνο πιθανό πως θα διαφοροποιηθούν.
Ως ύποπτοι καλούνται από την πειθαρχική επιτροπή της Football League μόνο ο Ηρακλής Ψαχνών και οι Κώστας Γκαλούφας (εκπρόσωπος), Θωμάς Γράφας (προπονητής) και Θανάσης Παλαιολόγος (ποδοσφαιριστής).
Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, η UEFA έκρινε "ύποπτο" το συγκεκριμένο ματς, όχι για το τελικό σκορ, αλλά για την κόκκινη κάρτα του Παλαιολόγου στο 92΄ λεπτό της αναμέτρησης, αφού στην κόκκινη του Ηρακλή Ψαχνών είχαν ποντάρει αρκετά χρήματα.
Όπως και να έχει, η Νίκη δεν εμπλέκετε πουθενά και φυσικά, κακώς δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία, από την στιγμή που δεν επηρέαζε την κορυφή της βαθμολογίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου