Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ως μάρτυρας η Νίκη

Μόνο ο Ηρακλής Ψαχνών έλαβε κλήση ν' απολογηθεί στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Football League μετά την έκθεση της UEFA, η οποία θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης το παιχνίδι των πλέι οφ με τη Νίκη!

Αντίθετα η βολιώτικη ΠΑΕ, ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης και ο διαιτητής Καλογερόπουλος κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες στην εκδίκαση της υπόθεσης που θα λάβει χώρα το πρωί της Πέμπτης.
Προφανώς στο φάκελο που εστάλη από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία το βάρος έχει πέσει στην ομάδα της Εύβοιας, η οποία θα καθίσει στο εδώλιο ως κατηγορούμενη για το ενδεχόμενο χειραγώγησης του αποτελέσματος της εν λόγω αναμέτρησης.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά "η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 05/06/2014 και ώρα 10:30 (...) την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  και τους Κ. ΓΚΑΛΟΥΦΑ(εκπρόσωπος), Θ. ΓΡΑΦΑ(προπονητής), Α. Παλαιολόγο (ποδοσφαιριστής) για παράβαση των άρθρων  1, 2, 3, 4, 5, 6,   21 Β  και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Κοινοποίηση – κλήση: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ , Α. ΒΟΣΝΙΑΔΗ(προπονητής), Α. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ(διαιτητής) (ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  – ΠΑΕ ΝΙΚΗ Β ΟΛΟΥ 28-5-2014)".

 

1 σχόλιο :



  1. ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΨΑΧΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΕΓΑΣΚΟΥΣ/

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ FOOTBALL LEAGUE, ΚΑΛΗΜΕΡΑ SUPERLEAGUE

    O STEFANOS THS NIKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή