Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο Γουίλιαν Βλουτ στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης!

cfoot2Ο Ολλανδός προπονητής, με θητεία σε Χέρενφεν και Σπάρτα Ρότερνταμ μεταξύ άλλων, είναι λογικά ήδη στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ανδρέα Πάτση και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νίκης!

 Στις 16:30 ο 51χρονος τεχνικός θα είχε συνάντηση με τον πρόεδρό μας Ανδρέα Πάτση, ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους...
Εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, ο Βλουτ θα αναλάβει τη δημιουργία της νέας Νίκης, της Νίκης της Super League, ξεκινώντας άμεσα τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του τριετούς πλάνου που έχει καταστρώσει ο μεγαλομέτοχος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ.
Στο πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού ο πρόεδρός μας Ανδρέας Πάτσης, έχει βρει όλα τα στοιχεία που αναζητούσε για το νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας μας και σημαντικό ρόλο στην επιλογή του αυτή, έπαιξε τόσο το βιογραφικό του Ολλανδού τεχνικού, όσο και η θετική άποψη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου!
Ο Γουίλιαν Βλουτ γεννήθηκε στο Schijndel το 1962 και την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε μόλις το 1979, αγωνιζόμενος ταυτόχρονα και ως ποδοσφαιριστής.
Έχει διατελέσει προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε πολύ γνωστές ομάδες της Ολλανδίας όπως Χέρενφεν, Ρόντα, Ντεν Μπος και Ναϊμένγκεν ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Ρότερνταμ.
Οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου