Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Από τον "Ιαβέρη" στον... Βαρθολομαίο!!!

Δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως λογική με όλα όσα τρελά συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Νίκη Βόλου!
Από την μία η κλήρωση της Super League και η συγκίνηση όλων μας, με πρώτον απ΄ όλους τον πρόεδρό μας και από την άλλη ο αμετανόητος Τσαμπρινός...


Από την μία πλευρά το ποιοτικότερο προπονητικό τιμ του πρωταθλήματος ανήκει στην ομάδα μας, από την άλλη οι γνωστοί "Νικάρες" παίρνουν τους Νέους Αθλητές με τα παιδιά της Νίκης και ανεξαρτητοποιούνται!!!
Από την μία πλευρά όλη η Super League σε καλωσορίζει, σε σέβεται, σε εκτιμά και από την άλλη η ίδια σου η πόλη σε λοιδορεί και σε πολεμά λυσσαλέα!!!
Την στιγμή που γίνονται όλα αυτά τα τραγελαφικά, η Νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία της, γίνεται δεκτή με κάθε επισημότητα και σεβασμό αλλά και με μεγάλη τιμή, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!!!
Πως εξηγούνται όλα αυτά;
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;
Τι και σε ποιους δεν άρεσε η άνοδος και το γιγάντεμα αυτής της ομάδας;
Μπορεί κάποιος να απαντήσει, να βρει μία λογική απέναντι σε όλη αυτή την κωμωδία;
Να γιατί η Νίκη είχε 48 ολόκληρα χρόνια να βγει στο προσκήνιο!
Οι φορείς αυτής της πόλης, δεν υπολόγιζαν ποτέ αυτή την ομάδα και δείχνουν να θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, όμως δεν μπορούν πια!
Όσο και να προσπαθεί ο Τσαμπρινός και ο κάθε Τσαμπρινός να βάζει εμπόδια στην ομάδα και την πορεία της, δεν θα καταφέρει τίποτα...
Τίποτα απολύτως...  Αντιθέτως θα εκτίθεται όλο και περισσότερο, θα "ξεβρακώνεται" καθημερινά και ο βρώμικος ρόλος του, ήδη έχει αποκαλυφθεί.
Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ να μην είχε τόσα χρόνια που κανείς δεν πλήρωνε τίποτα και κανέναν, πρόβλημα με την εφορία και ξαφνικά τώρα που είναι συνεπείς, να αντιμετωπίζει αξεπέραστα προβλήματα από αυτή.
Δεν μπορεί ο Τσαμπρινός να κάνει του κεφαλιού του, δεν μπορεί ο Τσαμπρινός να αγνοεί δικαστικές αποφάσεις και να ζητά λυσσαλέα την καταστροφή της Νίκης Βόλου!!!
Δεν μπορεί τις "διευκολύνσεις" ( με το αζημίωτο;) του Τσαμπρινού, να τις πληρώνει η Νίκη Βόλου και ο πρόεδρός της Ανδρέας Πάτσης, που είναι ο μόνος που πλήρωσε και θέλει να πληρώσει το κράτος...
Από που, από ποιους, με τι σκοπό, γιατί δημιουργούνται όλα αυτά τα προβλήματα στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ από τον Τσαμπρινό, που ως ένας σύγχρονος επιθεωρητής "Ιαβέρης", προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να πλήξει την ομάδα μας;
Φταίει ο υπερβάλλων ζήλος του εφοριακού ή μήπως ο συγκεκριμένος άνθρωπος εξυπηρετεί κάποιους ύποπτους σκοπούς;
Όπως και να έχει το θέμα, ο Τσαμπρινός θα ξεσκεπαστεί και τέλος πάντων θα ηττηθεί!
Την ίδια κατάληξη θα έχουν και οι "Νικάρες" των "Νέων Αθλητών", αυτοί που τα τελευταία χρόνια είχαν στήσει μια επιχείρηση στην πλάτη της Νίκης κι έκαναν "πάρτυ" εις βάρος της!!!
Είχαν γεμίσει το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με παιδιά των "Νέων Αθλητών", φυσικά πάντα με το αζημίωτο και όταν ήρθε η ΠΑΕ να κάνει το αυτονόητο, να δημιουργήσει δηλαδή ποδοσφαιρικές ακαδημίες, έκαναν την επανάστασή τους, δυστυχώς με την ανοχή της ερασιτεχνικής, η οποία άφησε όλα αυτά τα παιδάκια να ανήκουν σε άλλο σωματείο και όχι στην "μαμά" Νίκη, που στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο ως "μητέρα" δεν φέρθηκε!
Μάλλον η συμπεριφορά της σ΄ αυτά τα παιδιά, έμοιαζε με μια κακή "μητριά" που έσπρωξε τα παιδιά της, σε ξένη αγκαλιά...
Και τώρα - ετεροχρονισμένα - τα ζητά πίσω, όπως και το σωματείο που αυτή ίδρυσε αλλά το χάρισε σε άλλους.
Σ΄ αυτούς που δήλωναν "εργάτες" ή "εραστές" ή ακόμα και "οπαδοί" της Νίκης.
Αλλά όλοι αυτοί θα "τελειώσουν", αφού κανένας "εφοριακός", κανένας "εργάτης", κανένας "νικάρας" δεν μπορεί να σταματήσει την Νίκη και τον λαό της!
Αυτά που ήξεραν, απλά τελείωσαν...
Το παραμύθι πλέον δεν έχει δράκο, δεν τρομάζει κανέναν και πολύ περισσότερο τον Ανδρέα Πάτση, που σπάει πλάκα με όλα αυτά τα υποκείμενα...
Η Νίκη τους έχει ξεπεράσει όλους αυτούς.
Η Νίκη προχωρά και κοιτάζει μπροστά.
Η Νίκη μεγάλωσε.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!   
  
 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου