Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μικρά... "κυανόλευκα" πάθη

*Καλή εβδομάδα να έχουμε, μία εβδομάδα που έχει αγωνιστικούς ρυθμούς για την ομάδα μας... Βλέπεται υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με τους Κύπριους του Εθνικού Άχνας, μια ομάδα που έχουμε δώσει αρκετά φιλικά ματσάκια αφού συνηθίζει να προετοιμάζεται στο Πήλιο.
Επίσης η ΠΑΕ ανακοίνωσε κι άλλο ένα φιλικό, αυτή την φορά με μία ομάδα από τα Σκόπια, την Τέτεκς, η..
...οποία ανέβηκε κι αυτή στην Α΄ Εθνική της χώρας της... Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο Πανθεσσαλικό (28/07).
Και φυσικά υπάρχει το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Βέροια (10/08), επίσης στο Πανθεσσαλικό και στις 17 Αυγούστου το ματς - φιέστα με την ΑΕΚ.
Αυτά με τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας...
* Πάμε τώρα στην αιφνιδιαστική κίνηση των "νέων αθλητών" να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΘ.
Τι ήταν πάλι κι αυτό;
Το θέμα αυτό συντηρείται, σαφώς κακώς συντηρείται, με αποκλειστική ευθύνη της ερασιτεχνικής Νίκης!!!
Μάλιστα από την ερασιτεχνική διαρρέουν απίστευτα σενάρια - επιστημονικής φαντασίας - ότι συναινεί σ΄ αυτό και ο Ανδρέας Πάτσης!!!
Πράγμα που δεν ισχύει φυσικά...
Η θέση του προέδρου της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη: Το ποδόσφαιρο στην ΠΑΕ, οι υποδομές εξ΄ ολοκλήρου στην ΠΑΕ.
Όσο για τους "νέους αθλητές", τον αφήνουν παγερά αδιάφορο... Δεν τους βλέπει καν, δεν τους υπολογίζει, τους θεωρεί ξένο σώμα, που μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στην Νίκη.
Οπότε...
*Πάμε και σε ένα άλλο σενάριο που ορισμένοι προσπαθούν να περάσουν στους γονείς κυρίως των νεαρών ποδοσφαιριστών της Νίκης: "Δεν θα κατέβει να αγωνιστεί η Κ - 15 της Νίκης στο πρωτάθλημα..." λένε με θράσος και μας θυμίζει το περσινό σενάριο - απειλή, ότι ..."όποιο παιδί πάει στις ακαδημίες της ΠΑΕ, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις μεικτές της ΕΠΣΘ".
Έτσι δεν έλεγαν κάποιοι;
Τέλος πάντων, η Κ - 15 της Νίκης θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Νίκης, ανήκουν στην ΠΑΕ και πουθενά αλλού...
Ο Ντανιέλ Μπατίστα δεν ήρθε τυχαία στον Βόλο και στην ομάδα μας...
Θα πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι, ότι η Νίκη μεγάλωσε και δεν μπορούν πλέον να την "κρατήσουν", δεν μπορούν να την "φρενάρουν", δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν!!!

   

1 σχόλιο :

  1. τα παραμάγαζα τελειώσανε! ουτε νεοι αθλητες ουτε παλιοι. Η μόνο Νίκη θα είναι η Νίκη Βόλου και καμία άλλη. απο τη στιγμή που διαλύθηκε τέλος να μη κατέβει ποτέ. δηλαδή επειδή έχουμε 200 παιδιά Νικάρες και η ΠΑΕ θα πάρει μόνο τα 100 τι πρέπει να κάνουμε με το ζόρι και τα αλλα 100 να παίξουν μπάλα ακόμα και αν δεν ξέρουν; να κλωτσάνε το τόπι μόνο και μόνο για να πέρνουμε τη συνδρομή; κοροϊδία δηλαδή; λενε καποια παιδιά δεν θέλουν να πάνε στην ΠΑΕ. στο καλό και να μας γράφουν. ας πάνε όπου θέλουν δεν τους κρατάει κανείς. αν δε θελουν αυτά να πάνε στην ΠΑΕ τι να τα κρατήσουμε τότε; για γλάστρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή