Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στην Εθνική ο Μαρινάκης

marinakis copyΤους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Σουηδία (5/9) και την Πολωνία (9/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2013/15, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Αυγούστου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, είναι και ο Νίκος Μαρινάκης της ομάδας μας, η οποία πραγματικά αλλάζει επίπεδο! Πρόκειται για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον 7ο προκριματικό όμιλο, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν την πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης.
Ο αγώνας με την Σουηδία θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 (Ελλάδας) στην πόλη Χάλμσταντ και αυτός με την Πολωνία στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Η αποστολή Θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 1/9 και θα προπονηθεί την ίδια ημέρα στις 16:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (η συγκεκριμένη προπόνηση θα είναι η μοναδική ανοιχτή).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου