Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Φλουτ: «Δεν κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη,προέχει αυτό με τον ΠΑΟΚ»

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ήταν ευεργετική για τη Νίκη Βόλου, σύμφωνα με τον Βίλιαν Φλουτ που επεσήμανε ότι το γεγονός πως θα διεξαχθεί το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο είναι φριχτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού για το προσεχές ματς, στη NOVA:


«Ήταν καλή η διακοπή γιατί είχαμε πολύ σκληρές προπονήσεις για οκτώ εννιά εβδομάδες και χρειαζόμασταν ξεκούραση γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα βλέπουμε πρόοδο αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αποτελέσματα. Από τον Ιούλιο υπάρχει ανοδική πορεία πάντως. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι παρά την απουσία κόσμου, έπαιξαν καλά στο τελευταίο ματς όπως είδαμε στο βίντεο.

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει την ενδεκάδα, θα είναι δύσκολο. Πάντα όμως είναι μία ευκαιρία για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Είναι άσχημο να μην υπάρχουν θεατές, μου έχει ξανασυμβεί δύο φορές. Το ποδόσφαιρο χάνει από αυτό, είναι φρικτό. Το παιχνίδι είναι για τους οπαδούς, καλύτερα να υπάρχουν 40.000 παρά κανένας! Ο ΠΑΟΚ είναι καλός επιθετικά, έβαλε τέσσερα γκολ στον Πλατανιά. Ξέρω αρκετούς παίκτες από την Ολλανδία όπως οι Μαντούρο και Μάρτενς, έχουν κάλους μέσους. Έχει πολύ ποιότητα στα χαφ» επεσήμανε αρχικά.

Για το ματς με τον Εργοτέλη που ακολουθεί: «Δεν κοιτάζουμε το ματς με τον Εργοτέλη, προέχει αυτό με τον ΠΑΟΚ, πάντα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σηματικό. Για τον Εργοτέλη θα μιλήσουμε στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου