Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Γιαννιτσάνης: "Είναι σημαντικό για εμάς ο κόσμος να είναι δίπλα μας"

Αισιόδοξος για τη συνέχεια και βέβαιος πως ο κόσμος της Νίκης θα σταθεί δίπλα ομάδα, εμφανίστηκε ο Νίκος Γιαννιτσάνης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Blue Star FM 105.1 και στην εκπομπή «Γκολ στο 90'» με τους Κώστα Παρίσση και Γιώργο Αποστολακόπουλο. Ο «κυανόλευκος» επιθετικός τόνισε πως η ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει με πάθος ότι της αναλογεί ενώ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Γιαννιτσάνη στο Blue Star FM 105.1:

Για την προσαρμογή του στο Βόλο
«Όλα εδώ είναι μία χαρά. Όσο περνάει ο καιρός προσαρμοζόμαστε στην πόλη και όλα είναι μια χαρά».

Για τη στιγμή που ο Ρομπέρτο του «έκλεψε» την μπουκιά από το στόμα και την εμφάνιση στην πρεμιέρα:
«Τρελάθηκα! Ήταν αρχή του 2ου ημιχρόνου και φάνηκε ότι είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και χρειαζόμασταν ένα γρήγορο γκολ. Έκανα την κεφαλιά και δεν πίστευα πως θα αποκρούσει, όμως το έπιασε και τρελάθηκα. Αν είχαμε πετύχει εκείνο το γκολ θα ήταν αλλιώς εκείνο το παιχνίδι. Παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν πετύχαινα το γκολ. Ακόμη και στο 1ο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί, όμως κάποιες στιγμές αδράνειας στάθηκαν η αιτία να δεχθούμε τρία τέρματα».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την κακή εικόνα σε σχέση με την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς:
«Αυτό συνέβη γιατί η ομάδα είναι άπειρη και δεν διαχειριστήκαμε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι. Πιστεύω πως μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε. Ακόμα και το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από κόρνερ. Αυτό που μας προβλημάτισε είναι ότι δεν κάναμε ευκαιρίες. Η βοήθεια του κόσμου ήταν απίστευτη. Δεν το περιμέναμε».

Για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει ο Φλουτ να δώσει στην ομάδα:
«Οι προπονήσεις έχουν πολύ passing game, κατοχή της μπάλας με γρήγορη κυκλοφορία, σωστή οργάνωση επιθέσεων. Αυτά θέλουμε να εφαρμόσουμε στα παιχνίδια και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια πως θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θέλει ο προπονητής και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες μαθαίνουμε το παιχνίδι του άλλου και αυτό βοηθάει στο να βρει η ομάδα τη χημεία της. Θέλουμε μία νίκη για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας».

Για τον κόσμο της Νίκης και τον σημαντικό ρόλο που παίζει η παρουσία του:
«Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής επηρεάζεται από τον κόσμο της ομάδας. Οι φίλαθλοι της Νίκης έχουν δείξει και στο παρελθόν πως είναι κοντά στην ομάδα και τιμούν τους ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, πιστεύω πως τους στεναχωρήσαμε λίγο, αλλά πιστεύω πως θα τους αποζημιώσουμε καθώς είμαι βέβαιος πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι δίπλα μας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κομβικό για εμάς. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από τον αγώνα. Δεν θα παίξουμε μόνο για την καλή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί όμως δεν παύει να είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν. Το γεγονός πως θα παίξουμε σ' ένα «βουβό» γήπεδο επηρεάζει αλλά δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Για το μας της επόμενης αγωνιστικής με Εργοτέλη:
«Πολύ σημαντικό ως καθοριστικό ματς αυτό με τον Εργοτέλη. Γι' αυτό θα θέλαμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την ομάδα. Η φιλοσοφία της Νίκης δεν αλλάζει και αυτό που κοιτάμε τώρα είναι μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμαστε τον Εργοτέλη τώρα».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:
«Η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι αυτή που παίζω και τώρα: πίσω από το σέντερ φορ. Έχω αγωνιστεί και επιθετικός όμως πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο του περιφερειακού κυνηγού ή του επιτελικού μέσου».

Για το αν ήταν κόκκινη κάρτα το μαρκάρισμα του Εντιγνκά στον ίδιο:
«Ήταν ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα και συνέβη σε κομβικό σημείο του ματς, όταν το σκορ ήταν 1-0».

πηγή: www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου