Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμα και ΤΩΡΑ διαρκείας μαθητικά!!!

Πολύς... ντόρος για το τίποτα; Μάλλον...
Έχουμε μάθει στην Νίκη να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας, αφού δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας, ότι πρόβλημα απασχολεί την οικογένεια.Ναι, δεν είναι όλα καλά, δεν είναι όλα στην εντέλεια, υπάρχουν λάθη τα οποία πρέπει και θα διορθωθούν.
Ένα απ΄ αυτά και τα μαθητικά εισιτήρια, που οι Νικιώτες γονείς τα αγνόησαν ή τα σνόμπαραν για τους δικούς τους λόγους.
Τώρα όμως έχουν μία δεύτερη "χρυσή" ευκαιρία...
Σε δηλώσεις του στο Ράδιο "ΕΝΑ" ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης ξεκαθάρισε το σοβαρό αυτό θέμα: 
"Μέχρι την ηλικία 6-7 ετών είναι δωρεάν τα εισιτήρια. Είχαμε βγάλει ένα διαρκείας, το μαθητικό, ύψους 50 ευρώ, δηλαδή βγαίνει 1,5 ευρώ ο αγώνας. Είπαμε θα δώσουμε τριακόσια παιδικά-μαθητικά, πουλήθηκαν τα 250. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν άλλα παιδάκια, τα εισιτήρια μένουν αδιάθετα και θεωρήσαμε ότι εξαντλήθηκε σε εκείνο το όριο το μαθητικό εισιτήριο. Είπαμε ότι ο γονιός θα πληρώνει 15 ευρώ όλο το γήπεδο εκτός από τη σκεπαστή που θα είναι 25 και δώσαμε το μαθητικό για να μπορούν τα παιδάκια να έχουν τη δική τους κερκίδα και να έχουν μια τυπική συνεισφορά στην ομάδα, αλλά αυτό δεν έτυχε ανταπόκρισης. Δεσμεύομαι στον αέρα ότι όποιος θέλει να βγάλει μαθητικό εισιτήριο, ακόμη και σήμερα θα το εκδώσουμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου