Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

"Ευχαριστώ"... από τους Fentagin

Μαθήματα οπαδικής αλληλεγγύης παρέδωσαν οι οπαδοί της Νίκης!
Είναι γνωστό ότι η αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ατρομήτου στο Πανθεσσαλικό. Είναι επίσης γνωστό όμως, πως ο κόσμος της ομάδας μας, θέλει να είναι παντού και πάντα κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα...

Έτσι με συντονισμένες ενέργειες, φρόντισαν να εξασφαλίσουν την είσοδο των οπαδών του Ατρομήτου στο Πανθεσσαλικό!
Γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, χαρά, απόλαυση, διασκέδαση και παίζεται για να το βλέπει ο κόσμος, οι οπαδοί όλων των ομάδων.
Να η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ατρομήτου:
   
"ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ Ο-1 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ!!
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!! ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!
ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (blue club,blue angels) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ!!ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΩΔΟΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠ@#&Ν ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΟΛΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΑΙ, ΝΕΡΟ, ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!
Υ.Γ.1 ΑΣΤΕΡΙ ΘΥΜΗΣΟΥ..ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου