Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έφυγε ο Μίμης...

Στην γειτονιά των αγγέλων μετακόμισε για πάντα ο Μίμης (Δημήτρης) Κοκκινάκης, η δόξα της Νίκης και του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.
Ο άνθρωπος που δόξασε και δοξάστηκε με την Νίκη, ο άνθρωπος που έπαιξε στην Εθνική Ελλάδας, ο άνθρωπος που το όνομά του από μόνο του προκαλεί θαυμασμό και δέος, έσβησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/10).
Η οικογένεια έγινε φτωχή...
Το "Κυανόλευκο Πάθος" εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και γενικά στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου.



Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους, στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Δημήτρη Κοκκινάκη, ο οποίος "έφυγε" τα ξημερώματα από τη ζωή. Ο Δημήτρης Κοκκινάκης τίμησε ως ποδοσφαιριστής την πόλη μας και ολόκληρη την Ελλάδα καθώς υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητές που ανέδειξε το Βολιώτικο ποδόσφαιρο. Η απώλειά του μας γεμίζει με θλίψη".

1 σχόλιο :

  1. Για όλους εμάς που δε μεγαλώσαμε στη νέα ιωνία,που δε μας πήγε γήπεδο o πατέρας μας που δε γεννηθήκαμε νικιωτες αλλά διαλέξαμε και ξεχωρίσαμε αυτή την ομάδα και γίναμε πιστοί ακόλουθοι της,οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μίμη Κοκκινακη για τις αξίες που πρέσβευε,αυτές τις αξίες που τράβηξαν όλους εμάς κοντά στη θεά Νίκη.
    Καλό παράδεισο σπουδαίε αθλητή και άνθρωπε Μίμη Κοκκινακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή