Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Πάμε για... πόλεμο!!!

"Χαίρομαι που είμαι πάλι εδώ... Με κάλυψε ο Πρόεδρος όσον αφορά τους λόγους που έπρεπε να φύγω πέρυσι. 

Ξέρω τους λόγους που είμαι εδώ, ήρθα για... πόλεμο! 
Η ομάδα μας χρειάζεται όλους και όλοι μας πρέπει να τη βοηθήσουμε...

Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ νωρίς για κλάματα...Η ομάδα θα βελτιωθεί και θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις τους στόχους που έχει θέσει. 
Πρέπει να είμαστε όλοι πάνω από την ομάδα, καθώς φέτος έχουμε να κάνουμε με νεαρά παιδιά και είναι διαφορετικά από πέρυσι. Η ομάδα όταν βελτιωθεί αγωνιστικά θα αποκτήσει και αυτοπεποίθηση. 
Είναι καλό που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα έχουμε το χρόνο να δημιουργήσουμε και να διορθώσουμε κάποια πράγματα έχοντας περισσότερο χρόνο.
Χρειάζομαι τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών και του κόσμου. Την βοήθεια του κόσμου την χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο φέτος που έχουμε να κάνουμε με νεαρά παιδιά... Ήδη έχω προσωπικές συνεντεύξεις με τους παίκτες και μ' αυτή την επικοινωνία, θέλω να βρω τη θέση του ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ο παίκτης να παίζει στην θέση του.
Επίσης στόχος μας είναι να έχουμε ισορροπία ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα. 
Στην αρχή μέχρι να βγουν κάποιοι αυτοματισμοί, ίσως να μην έχουμε αυτή την ισορροπία... Με τον Πανθρακικό είμαι βέβαιος πως θα έχουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο!
Ο Ροτζέριο είναι παίκτης ρυθμού... Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια και θέλει να νιώθει σημαντικός για την ομάδα, έτσι ώστε να αποδώσει αυτό που μπορεί και χρειάζεται η ομάδα.
Θα παίζουμε 100% για το αποτέλεσμα! Από τους ποδοσφαιριστές θέλω να είναι επαγγελματίες σε κάθε στιγμή. Θέλω η Νίκη να γίνει ομάδα. Δεν θέλω ποδοσφαιριστές να παίζουν για τον εαυτό τους. Αυτό είναι ξεκάθαρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου