Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ήττα με καλή εμφάνιση για την Κ 15

Γλυκόπικρη ήττα για τους 15ρηδες της ΝίκηςΗ καλή εμφάνιση της Κ 15 της Νίκης, δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σκόντα Ξάνθη, η οποία κέρδισε με 2-1...

Οι νεαροί "κυανόλευκοι" είχαν όρεξη, πάθος και θέληση για το αποτέλεσμα, μάλιστα ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όμως το γκολ της ισοφάρισης στην λήξη σχεδόν του ημιχρόνου, μάλλον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αποτελέσματος.
Στο 28΄ λοιπόν ο Κουτσούκης έπαιξε ωραία το ένα - δύο με τον Χρηστίδη, ο πρώτος σούταρε για να κολλήσει η μπάλα επάνω στην γραμμή, όμως ο Τσιανάκας που ερχόταν από πίσω την έστειλε στα δίχτυα.
Το γκολ έβαλε φτερά στους πιτσιρικάδες της Νίκης, που πίεσαν για να πετύχουν κι άλλο γκολ, όμως στο ποδόσφαιρο τα πράγματα πάντα είναι ρευστά... Έτσι στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους η Ξάνθη έφερε το ματς στα ίσια με τον Σουλεϊμάν.
Στο β΄μέρος και οι δύο ομάδες κυνήγησαν ένα δεύτερο τέρμα, με την Ξάνθη να το πετυχαίνει στο 56΄ με τον Βεζάζη, με την ομάδα μας όμως να διαμαρτύρεται έντονα για επιθετικό φάουλ του σκόρερ, το οποίο δεν καταλόγισε ποτέ ο Βολιώτης διαιτητής Θεοχάρης!
Μάλιστα στο 90΄ της αναμέτρησης ο κ. Θεοχάρης είπε "όχι" σε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Νίκης, το οποίο μετέτρεψε σε φάουλ επάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης...
 Οι συνθέσεις
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ράπτης, Δημουλάς, Τσιανάκας, Δημητρίου (Κουκουτής), Χάνος, Λάμπος, Ξηροκώστας, Τσιανάκας, Κουτσούκης, Χρηστίδης, Σιώμος (Ρακής)
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Μπαξεβάνης, Τηλαβερίδης, Τοπουζίδης (72’ Σαμαράς), Τζεβελέκης, Θεοφυλάκης, Βεζάζης, Παπαστεργίου (66’ Μπαργκάν), Σταματιάδης (50’ Μαλαδένης), Σουλεϊμάν Οκάν, Ζουμπουλίδης (77’ Τσιλιγγίρης).
Διαιτητές
Διαιτητής: Θεοχάρης
Βοηθοί: Κωστόπουλος, Αθηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου