Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τζιώρας: «Έχω δεθεί με τη Νίκη Βόλου»

Τζιώρας: «Έχω δεθεί με τη Νίκη Βόλου» | onsports.grΜπορεί το ξεκίνημα της ομάδας μας στην Super League να είναι κάπως μουδιασμένο, όμως  ο Χρήστος Τζιώρας εμφανίζεται αισιόδοξος για την συνέχεια. Επίσης, ο 26χρονος επιθετικός μας, τόνισε πως έχει δεθεί με την ομάδα μας, ενώ ζητά... ενότητα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League:
Τι σημαίνει για σένα η Νίκη Βόλου; «Η Νίκη για μένα είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Είναι μια ομάδα που δεν δουλεύω απλώς σε αυτήν, αλλά έχω δεθεί μαζί της. Μέσα από τη Νίκη Βόλου έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Έχουμε πετύχει μια ιστορική άνοδο που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Η Νίκη έχει μεγάλη ιστορία και αξίζει να βρίσκεται στη Super League».
Ποιο θεωρείς είναι το πιο όμορφο αλλά και το πιο σημαντικό γκολ που έχεις πετύχει με τη φανέλα της Νίκης Βόλου; «Το πιο σημαντικό γκολ είναι αυτό που πέτυχα πέρυσι, τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στο ΕΑΚ, κόντρα  στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν ένα γκολ το οποίο ουσιαστικά έβαλε πάλι την ομάδα σε τροχιά ανόδου από εκεί που όλοι μας θεωρούσαν εκτός στόχων. Η σπουδαιότητα εκείνου του γκολ το κάνει ταυτόχρονα και το πιο όμορφο για μένα».
Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της Νίκης; «Στους φιλάθλους της Νίκης έχω να στείλω το εξής μήνυμα. Όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε το αδύνατο πέρυσι. Το ίδιο πρέπει να γίνει και φέτος. Η Νίκη λόγω μη χορήγησης άδειας δεν μπόρεσε να σχεδιάσει όπως ήθελε την πρώτη της παρουσία μετά από 48 χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Αυτό δεν θα πρέπει να τους πτοεί. Το αντίθετο θα έλεγα. Θα πρέπει να πιστέψουν στην ομάδα. Όπως ήταν πάντα κοντά μας, έτσι τους θέλουμε και φέτος. Να κάνουμε για ακόμη μια φορά όλοι μαζί (πρόεδρος, παίκτες και κόσμος) την υπέρβαση».
Πιστεύεις ότι έστω και δύσκολα, θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία;«Πιστεύω πως μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα η ομάδα θα βρίσκει το δρόμο της και θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».
Θεωρείς ότι κάθε αγώνας από εδώ και πέρα θα είναι «τελικός» για εσάς; «Όπως σας ανέφερα παραπάνω λόγω μη χορήγησης άδειας είχαμε περιορισμό στις μεταγραφές. Αυτό το γνωρίζαμε εξαρχής. Ξέραμε πως φέτος ο δρόμος θα ήταν δύσκολος. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί και πρέπει σε κάθε αγώνα να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα».
Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή στο εξωτερικό; «Στόχος του κάθε παίκτη είναι να εξελίσσεται ποδοσφαιρικά. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι να πετύχω το στόχο της παραμονής με τη Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή στο εξωτερικό, σε προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα».
Τι θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξει για να αρχίσετε να παίρνετε θετικά αποτελέσματα; «Η ομάδα ήδη μετά την έλευση του κ. Τζαναβάρα έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και μεθοδικά. Η αμυντική μας λειτουργία έχει βελτιωθεί αισθητά. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ώστε να σκοράρουμε περισσότερο».
Το γεγονός ότι έχετε πετύχει μόλις τρία γκολ σε οκτώ αγώνες θεωρείς ότι είναι ο κύριος λόγος που βρίσκεστε σε αυτή τη θέση; «Σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, γιατί χωρίς γκολ δεν μπορείς να έχεις νίκες. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, πιστεύω πως θα υπάρξει βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι».
Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; «Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο καθώς οι προπονήσεις είναι σκληρές και καθημερινές. Ωστόσο με ευχαριστούν πολύ οι βόλτες με τους φίλους μου στην παραλία καθώς ο Βόλος είναι μια πανέμορφη πόλη. Επίσης αρκετά συχνά πηγαίνω σινεμά».
Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί; «Πάντα μου άρεσε ο αθλητισμός, και είχα την τύχη να ασχοληθώ από μικρός με το ποδόσφαιρο. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ακολουθήσω κάποιο άλλο επάγγελμα».

1 σχόλιο :

  1. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    και ενας απο τους κυριοτερους λογους να στηρίξουμε αυτη την ομάδα.
    Μέσα απο αυτό τον κυκεώνα προβλημάτων έρχεται αυτη η δήλωση απο τον αρχηγό.
    Γιατι στα εύκολα όλοι δενομαστε.Αυτός προτίμησε να το πει στα δύσκολα.

    ΘΥΡΑ 3 ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή