Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τζάμπα ήττα στην πλατεία...

Άλλη μία φθηνή ήττα για την Νίκη, που έχασε στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με σκορ 2-1 κι έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League.

Οπωσδήποτε η Νίκη δεν μάγεψε με την απόδοσή της, όμως αδικήθηκε κατάφωρα από την διαιτησία του Ντίτσου, ο οποίος αφού έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους στο 48΄ σε μία προσπάθεια του Αργύρη να ανακόψει τον Γιάννου και με την φάση να τελειώνει και να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών ο βοηθός του Ζυγούρης, αρνήθηκε πέναλτι μαρς στην ομάδα μας, σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Κορέτα μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου στο 71΄ λεπτό.
Η Νίκη και πάλι όμως δέχθηκε ένα γκολ από το πουθενά, με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.
Ήταν το 29΄ της αναμέτρησης, όταν ο Φούντας πήρε το "ριμπάουντ" στο δικό του σουτ και άνοιξε το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες.
Σίγουρα το γκολ αυτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των παικτών του Παναγιώτη Τζαναβάρα, οι οποίοι δίχως να δεχτούν πίεση από τους γηπεδούχους, βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Και αν το 1-0 "έριξε" ψυχολογικά την ομάδα μας, τα πράγματα έγιναν σαφώς χειρότερα με το πέναλτι στο 48΄, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κολοβός.
Το 2-0 έδειχνε πως το ματς είχε ήδη τελειώσει, όμως - κόντρα σε όλα τα προγνωστικά - η Νίκη πάλεψε και διεκδίκησε ως το τέλος ότι περισσότερο μπορούσε να πάρει από το παιχνίδι.
Αν ο Ντίτσος έδινε το καθαρό πέναλτι επάνω στον Κορέτα, ίσως η εξέλιξη του παιχνιδιού να ήταν διαφορετικά, αφού η Νίκη μπόρεσε να μειώσει το σκορ και να μπει και πάλι στο παιχνίδι.
Ο Αναστασόπουλος στο 83΄ με κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ για την ομάδα μας, η οποία προσπάθησε αλλά από το σημείο εκείνο και μετά, μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε, αφού οι γηπεδούχοι με αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, κράτησαν τους τρεις πολύτιμους γι΄ αυτούς πόντους.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Πάνος, Γιάννου, Ιμπαγάσα (69' Μπουμάλ), Χατζηϊσαΐας, Φούντας (90'+3' Οικονόμου), Μπούζας, Μητρόπουλος, Κολοβός (83' Γκίνης)
Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαρινάκης, Αργύρης (61' Νεσάτ Μέτσε), Ίβενς, Λούξ, Καρασαλίδης, Κυζιρίδης (46' Μουζακίτης), Αναστασόπουλος, Ροζέριο (70' Κορέτα), Τζιώρας
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου