Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΙΚΑΡΑ ...ζει!!!

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ Καλλονής 2-0 (photos) | onsports.grΤι κι αν αντιμετωπίζει τεράστια εσωτερικά προβλήματα;
Τι κι αν αμφισβητείται (μόνιμα...) από τους ίδιους της τους οπαδούς;
Η Νίκη ήταν ΝΙΚΑΡΑ, νίκησε την εσωστρέφειά της και την Καλλονή με το "καθαρό" 2-0 και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους... ενδιαφερόμενους: ΖΕΙ, ΑΝΑΠΝΕΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Ακόμα τουλάχιστον...
Πρόσωπο του αγώνα ο Βασίλης Σκούρτης, που εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" του Χογκ και την ασίστ του Ροτζέριο Μάρτινς, για να πετύχει δύο καθοριστικά τέρματα, τα οποία ίσως να φανούν ικανά να αλλάξουν όλο το "έργο".
Πάντως ο Σκούρτης έδειξε τις προθέσεις του από το πρώτο μέρος, όταν στο 19΄ σούταρε δυνατά, για να απογειωθεί στο παραθυράκι του ο Χογκ και να σώσει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.
Με την έναρξη όμως του β΄ μέρους ο Σκούρτης άνοιξε το σκορ, όταν η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Χογκ και την έστειλε ανενόχλητος στα δίχτυα.
Η Νίκη αυτό ήθελε, ένα γκολ για να πάρει κι άλλη ψυχολογία...
Η ομάδα μας δεν κινδύνεψε και στο 77΄ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σκούρτη, μετά από εξαιρετική ασίστ του Ροτζέριο Μάρτινς.
Το τελικό 2-0 ίσως να παραξένεψε αρκετούς, αφού μην ξεχνάμε ότι έπαιζε η κορυφαία άνυνα στο πρωτάθλημα κόντρα στην χειρότερη επίθεση.
Οι αριθμοί όμως δεν λένε πάντα την αλήθεια!
Η Νίκη συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, ήταν πολύ καλή και με τον Αστέρα Τρίπολης, κέρδισε άνετα την Καλλονή και περιμένει...

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης (46' Αργύρης), Μαχλελής, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μουζακίτης, Νικλητσιώτης (70' Κυζιρίδης), Κοτσαρίδης, Μάρτινς, Σκούρτης (80' Τζιώρας).
ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Κειτά, Λεοζίνιο (59' Ναβάρο), Μανούσος (68' Κύπρου), Καμαρά, Ντελγάδο (79' Μίνγκας).











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου