Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Αποδεκατισμένη η ομάδα στο 6ήμερο ταξίδι 

Οι τιμωρίες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών δεν επιτρέπουν σε πέντε ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι αν υπολογίσει κανείς και τους Σαμαρά, Νεόφυτο που αποτελούν παρελθόν, ο Ζόραν Γέβτοβιτς δύσκολα θα πάρει μαζί του 15 ποδοσφαιριστές.



 Για την ακρίβεια, ο Τσιριγώτης συμπλήρωσε 7 κίτρινες και δεν παίζει με Νίκη Βόλου (εκτός) και Οικονόμο Τσαριτσάνης (εκτός), ο Κυπαρίσσης συμπλήρωσε επίσης 7 κίτρινες και δεν παίζει με Νίκη Βόλου (εκτός) και Πανηλειακό (εντός) οπότε παίζει με Οικονόμο Τσαριτσάνης (εκτός) το τελευταίο του παιχνίδι με την κυανοκίτρινη φανέλα.

Ο Λιβέρης συμπλήρωσε 7 κίτρινες και δεν παίζει με Nίκη Βόλου (εκτός) και Οικονόμο Τσαριτσάνης (εκτός).

Πάμε τώρα στον Κωστάκη ο οποίος δε μπορεί να εξασφαλίσει άδεια από την εργασία του κι έτσι δε μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή στο 6ήμερο ταξίδι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τσάνη που δε θα είναι παρών.

Στην αποστολή θα μπουν οι Ζακυνθινοί πιτσιρικάδες και δύσκολα θα συμπληρωθούν 15 άτομα, ενώ επιστρέφει ο Κόντι που εξέτισε.

Όλα αυτά φυσικά κάνουν το έργο του Ζόραν Γέβτοβιτς "βουνό" αφού ο Σέρβος τεχνικός βλέπει ότι δε μπορεί με αυτές τις συνθήκες να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Παρόλα αυτά άγχος δεν υπάρχει και η ομάδα του ΑΠΣ έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

πηγή: http://ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου