Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΡΙΝΕ κ. ΚΟΥΦΙΔΑΚΗ

Το θράσος ορισμένων πραγματικά περισσεύει... Μετά από όλα όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει στην ταλαιπωρημένη και λεηλατημένη μας Νίκη, έχουν το θράσος να ομιλούν!
Θεέ και Κύριε!!!
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, πάρα πολλά, όμως έτσι θα σε "αναστήσω" κ. Κουφιδάκη...
Απλά θα σου τονίσω ότι η ιστορία γράφει και ο κόσμος κρίνει.
Η ιστορία λοιπόν έγραψε τη Νίκη Βόλου επί των ημερών σας ένα χρεοκοπημένο και διαλυμένο σωματείο, μία βαριά άρρωστη ΠΑΕ αν προτιμάτε και ο κόσμος σας έκρινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... Τα σχόλια ελπίζω να σας βοηθήσουν να τα διαβάσετε.
Εγώ δεν έχω να προσθέσω το παραμικρό, απλά να σχολιάσω για τα ψευδώνυμα που αναφέρατε, μέσα σ' αυτά είναι και  αυτό του 'ΜΠΟΎΦΟΥ"  αν δεν κάνω λάθος...
Έτσι ακριβώς εσείς και η ...παρέα σας θέλατε και νομίζατε φυσικά, πως είναι ο κόσμος της Νίκης Βόλου!
Δυστυχώς όμως για το σινάφι σας, ο κόσμος της Νίκης Βόλου (και όχι Νέας Ιωνίας) ΜΌΝΟ "ΜΠΟΥΦΟΣ" δεν είναι.
Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ο λογαριασμός στο "τένις κλαμπ" άγγιξε τα 3000 ευρώ, πραγματικά εσείς δεν δώσατε το παρών στην εκδήλωση αυτή, ενώ εγώ σαφέστατα δεν ήμουν εκεί αφού ο "φίλος σας" Θανάσης Νάκος δεν είναι και δικός μου φίλος και ούτε ανήκω στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
Εξ' άλλου το δικό σας σινάφι έμπλεξε τη Νίκη Βόλου σε παιχνίδια πολιτικάντηδων!!!
Μακριά κι αγαπημένοι λοιπόν και να μην σας ξαναδούμε, παρά μόνο στις κερκίδες και με εισιτήριο, .έτσι;;;
Αδέλφια, κρατάτε γερά, τα καλύτερα έρχονται!!!
Ε ρε γλέντια στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, ε ρε γλέντια που θα κάνουμε...

5 σχόλια :

  1. Και όλο κλαίνε τα κουφιδάκια στης Μαιά στης Μαιάνδρου τα μαγαζάκια....χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοσα χρονια κλαιγαμε εμεις τωρα ειναι η σειρα τους

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΦΙΔΑΚΙ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,(ΞΕΤΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΣΤΑ ΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ????
    ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ..ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ..

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο Κος ΚΟΥΦΙΔΑΚΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ...ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ:ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ...Κε ΚΟΥΦΙΔΑΚΗ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή