Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π. ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ

Συγκεκριμένα ο Παντελής Ριζογιάννης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα της Νίκης Βόλου. Δέθηκα πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και δεν θα μπορούσα να θέλω κάτι άλλο από το να παραμείνω μέλος του συλλόγου ώστε να πανηγυρίσω ξανά νέες επιτυχίες. Για τον λόγο αυτό αυτό θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Περικλή Αμανατίδη, τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Πάτση όπως επίσης και την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της ομάδας μας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας».
Για το τι κρατάει από την χρονιά που πέρασε: «Η χρονιά που πέρασε δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όμως εγώ έχω μάθει να ξεχνάω τα δύσκολα και να πηγαίνω παρακάτω. Έτσι θα κρατήσω τον ερχομό τόσο του κ. Πάτση στην ομάδα όσο και του κ. Αμανατίδη. Με την έλευση των ανθρώπων αυτών θα έλεγα ότι πήραμε την ώθηση που χρειαζόμαστε ώστε να πανηγυρίσουμε στη συνέχεια την άνοδο».
Για το τι περιμένει τη νέα χρονιά: «Πιστεύω και θέλω να έχουμε μία πολύ καλή πορεία. Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δύσκολο με ομάδες που σαφώς θα είναι πιο ποιοτικές από όσες αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βέβαια εμείς θα έχουμε για ακόμη μία φορά την στήριξη του κόσμου μας που είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσει και πάλι τον 12ο παίκτη». 

πηγή: http://www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου