Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Μετά τη σημερινή σύσκεψη στον Βόλο μεταξύ των διοικήσεων της Νίκης και του Οικονόμου Τσαριτσάνης με την αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα, αποφασίστηκε ότι δε θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους παρά μόνο 30 προσκλήσεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε ότι δε θα επιτραπεί να έχουν οι φίλαθλοι πλαστικά μπουκάλια με νερό στο γήπεδο. Επίσης, τα εισιτήρια, που έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία, θα προπωλούνται μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ, στα γραφεία του Blue Club και του Ομίλου Φιλάθλων.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή στις εξέδρες του Π. Μαγουλάς θα υπάρχουν και οργανωμένοι του Πανιωνίου, που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν με τους οργανωμένους της Νίκης.

20 εισιτήρια από τη Λέσχη Φίλων Νίκης

Αξιέπαινη κίνηση από τη Λέσχη Φίλων Νίκης, που θα δώσει δωρεάν 20 εισιτήρια για τον αγώνα Νίκη-Οικονόμος σε ανέργους την Κυριακή στις 17.00 στο καφέ Υδροχόος απέναντι από το γήπεδο Π. Μαγουλάς.

πηγή: http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου