Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ


Πραγματοποιήθηκε στο Παντελής Μαγουλάς η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ20 της Νίκης Βόλου. Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν και τους καλωσόρισαν στην ομάδα ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Πέτρος Τσιτσιμπής, καθώς και ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας, Περικλής Αμανατίδης.


Ο Περικλής Αμανατίδης μιλώντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που υπάρχει αυτό το υλικό και χαίρομαι που η Νίκη Βόλου δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν. Θα έχετε υποστήριξη από την ΠΑΕ σε όλα τα θέματα και φυσικά θα σας παρακολουθούμε στενά για την εξέλιξη σας. Οι παίκτες που θα είναι στην ομάδα Κ20 θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται και μαζί μας μέσα στην εβδομάδα. Εχουμε κάνει ήδη δυο νεαρά παιδιά επαγγελματίες, τον Αργύρη και τον Γεωργατζή. Γιατί να μην γίνει και κάποιος από εσάς. Οσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Ο καθρέπτης για εσάς είναι το γήπεδο. Αν μας δείξετε ότι το αξίζετε, τότε μπορεί την Παρασκευή να γίνετε επαγγελματίες και την Κυριακή να παίξετε και στο πρωτάθλημα με την επαγγελματική ομάδα».

Μετά την ομιλία του κ. Αμανατίδη, οι δεκαέξι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση ενημερώθηκαν από τον προπονητή τους, Παναγιώτη Παπαρρίζο και τον συνεργάτη του, Σωτήρη Πετσιμέρη για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ20 είναι οι: Νίκος Γρηγοριάδης, Κώστας Βουρδάκης, Αντι Φέζο, Βαγγέλης Αγγελής, Βασίλης Ζαρίφης, Θανάσης Καρακώστας, Κωνσταντίνος Παπαναγιώτου, Στέλιος Αλεξανδρής, Χρήστος Μπλούχος, Απόστολος Χατζησταμάτης, Νίκος Αναστασίου, Κώστας Παπάζογλου, Ευγένιος Σεραφίδης, Γιώργος Σπυριδάκης, Χρήστος Κελεσίδης και Κώστας Στατήρας.

3 σχόλια :

  1. και οι δυο προπονητες φιλοκασσανδριακοι.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ρε μεγαλε.είδαμε κ τους φιλονικιωτες.οταν εισαι επαγγελματιας δουλευεις για τον εργοδότη που σε πληρώνει.....τα αισθήματα πανε περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλε υπαρχουν κ καλοι νικιωτες προπονητες κ κακοι.αν ψαξεις θα βρεις.και αν για σενα τα αισθηματα πανε περιπατο, εαν εφερναν τον μανδαλο τι θα ελεγες?θα σου αρεσε?

      Διαγραφή