Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ 2012-2013

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών (συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία και Κύπελλο Ελλάδας), της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, της ομάδας βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους αγώνες των Νέων Αθλητών Νίκης σε ποδόσφαιρο (Β’ ΕΠΣΘ) και μπάσκετ (Α1 ΕΣΚΑΘ). Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 60 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 τις ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210 60320.
Το φίλαθλο κοινό της πόλης μας θα ζήσει φέτος μεγάλες στιγμές με την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί όλους τους βολιώτες φιλάθλους να κρατήσουν θέση διαρκείας στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Ν. Ιωνίας και να στηρίξουν δυναμικά όλα τα τμήματα του συλλόγου.

1 σχόλιο :

  1. καλα θα κανουν οι κυριοι της ερασιτεχνηκης να προσεξουν που και σε ποιον θα εμπιστευθουν τα παιδια μας και ενοω για της ακαδιμιες οι γωνεις ειναι αναστατοι και ετημοι να στειλουν τα παιδια τους σε αλλες ομαδες( και εγω μαζι ) και παλι προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή