Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ (από evrytaniasport.blogspot.gr)

Με δυο τέρματα στην επανάληψη η Νίκη Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής σε φιλική αναμέτρηση και επιβλήθηκε με 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ των δυο ομάδων, που θα συμμετέχουν αμφότερες στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League.
Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν την Κυριακή 12/8 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με ώρα έναρξης της συνάντησης στις 6.30 το απόγευμα. Το φιλικό έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες, παρουσία όμως λιγοστών φιλάθλων.
Η Νίκη Βόλου του Περικλή Αμανατίδη μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, έντεινε και άλλο τις προσπάθειες της και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές. Έδειξε καλά στοιχεία και στα μετόπισθεν, όπου μόνο από κόντρες-επίθεση στο πρώτο μέρος απειλήθηκε. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σκόραρε ο γνώριμος στο Ευρυτανικό κοινό Κώστας Φλίγκος και ο ταλαντούχος Γιώργος Λαζαρίδης.
Η Καλλονή του Τίμου Καβακά ήταν καλή στο πρώτο μέρος, όπου είχε αρκετά καλή συνοχή στις γραμμές της και είχε σωστές μεταβιβάσεις. Μάλιστα κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές μετά από γρήγορες και όμορφες αντεπιθέσεις. Η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς η νησιώτες στο δεύτερο μέρος υπέστησαν μπλάκ-άουτ, δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα της συνάντησης και μοιραία ηττήθηκαν.
ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου