Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ !!!

Ο πρόεδρος, ο νέος και αυθεντικός αυτή την φορά πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης, ό,τι είπε μάγκες το έκανε και μάλιστα με το παραπάνω.
Τώρα πλέον η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια, πριν αυτή περάσει στους πρωταγωνιστές των γηπέδων, στους ποδοσφαιριστές μας δηλαδή.
Άνοδο θέλαμε; Άνοδο έχουμε! Μεταγραφές θέλαμε (...και θέλουμε;); Μεταγραφές έχουμε. Πανθεσσαλικό θέλαμε; Πανθεσσαλικό έχουμε. Εξυγίανση θέλαμε; Εξυγίανση έχουμε.
Τι άλλο θέλαμε και το έχουμε; Α... εισιτήρια διαρκείας!
Ε... κι αυτά τα έχουμε ρε παιδιά, αλλά δεν βλέπω ιδιαίτερη προθυμία... Γιατί;;;

Μήπως τα "καλά", τα "δικά" μας "χρυσά" παιδιά, που όλα αυτά τα χρόνια της ανυποληψίας και της... συμφοράς, πλήρωναν και ξαναπλήρωναν και άντε πάλι πλήρωναν για την "αγαπημένη" τους Νίκη βάζουν τρικλοποδιές;
Κάτι τέτοιο ακούω πως συμβαίνει και με ανησυχεί αυτό ιδιαίτερα...
Βέβαια δεν θέλω να πιστεύω ότι ο αγνός Νικιώτης φίλαθλος δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει, δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κόσμος μας δεν είναι με το μέρος της νέας τάξης πραγμάτων στην ομάδα μας.
Μου μοιάζει αδιανόητο κάτι τέτοιο!
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε μια για πάντα σελίδα, αν θέλουμε να αλλάξουμε με λίγα λόγια τον ρου της ιστορίας μας, ήρθε η ώρα...
Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την μιζέρια και την κακομοιριά, ήρθε η ώρα να γίνουμε πραγματικά μεγάλη ομάδα, αλλάζοντας επίπεδο πρώτοι απ' όλους εμείς, οι οπαδοί της!!!
Γιατί αγωνιστικά η ομάδα μας, θα αλλάξει επίπεδο με τους παικταράδες που έχει φέρει ο Ανδρέας Πάτσης. Πιακταράδες και όχι τον... Πίου. Αυτόν μας τον έφερναν οι... άλλοι που πέρασαν και έφυγαν πληγώνοντας ανεπανόρθωτα την αγαπημένη μας Νίκη.
 Γι' αυτό λοιπόν, όλοι να αγοράσουμε από ένα εισιτήριο διαρκείας, για να αποδείξουμε κι εμείς ότι αλλάξαμε επίπεδο και ότι αξίζουμε την Α' Εθνική!!!
Η πρόκληση είναι στ' αλήθεια μεγάλη, δεν νομίζετε;;;



1 σχόλιο :

  1. 1000 Δίκια, αλλά αργεί να έρθει η Pay Day...
    Θα προλάβουμε, είμαστε Ελληνάρες, όλοι της τελευταίας στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή