Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Στο Καρπενήσι όπου η Νίκη Βόλου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς, μέχρι και πέρσι αρχηγός της Βέροιας.
Ο Δημήτρης Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες τα έχει βρει σε όλα με την "κυανόλευκη" ΠΑΕ και είναι με το... στυλό στο χέρι, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νίκη Βόλου!
Η ομάδα της Νίκης με την απόκτηση και του Σαμαρά, βάζει άλλη μία έμπειρη λύση στη "μηχανή" της και γίνεται πανίσχυρη στην αμυντική της γραμμή.
Όσο τώρα για την επίθεση, την γραμμή κρούσης, έντονα ακούστηκε σήμερα το όνομα του Στάθη Καραμαλίκη, ο οποίος πέρσι ήταν στον Παναιτωλικό και πριν από λίγες ημέρες είχε υπογράψει στην Κυπριακή ΑΕ Πάφου.
Η ομάδα της Κύπρου όμως ανακοίνωσε την λύση της σύντομης συνεργασίας της με τον Έλληνα παίκτη, που είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί την επόμενη στάση της καριέρας του.
Πάντως για τον Καραμαλίκη ενδιαφέρεται και ο Απόλλων Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου