Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Η επιστολή της Βουλευτή Μαγνησίας Μ. Χρυσοβελώνη που απέστειλε στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγανάκη για το κατεπείγον ζήτημα της Νίκη Βόλου.

Επιστολή:

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,
Απευθύνομαι σε Εσάς για το επείγον ζήτημα που απασχολεί την Νίκη Βόλου. Αφορά στην μη χορήγηση πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας στην ΠΑΕ, γεγονός που παρεμποδίζει την κανονική συμμετοχή της Ομάδας στις επόμενες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας ελέγχων που δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη από την οικεία ΔΟΥ και το ΣΔΟΕ, η Νίκη Βόλου δεν διαθέτει μέχρι σήμερα το απαραίτητο πιστοποιητικό, αν και της έχει τεθεί προθεσμία μέχρι τις 20 Αυγούστου να το υποβάλει.
Εδώ θέλω να υπογραμμίσω πως η ΠΑΕ με υπόμνημα της έχει γνωστοποιήσει και σε Εσάς ότι είχε έγκαιρα θέσει στην διάθεση όλων των ελεγκτικών αρχών τα βιβλία της καθώς και τα φορολογικά στοιχεία που της ζητήθηκαν.
Αναγνωρίζω ότι δυστυχώς πλέον οι προθεσμίες είναι αδύνατο να τηρηθούν. Για αυτό το λόγο στηρίζω το αίτημα της Νίκης Βόλου για έκδοση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας με σκοπό την άμεση συμμετοχή της Ομάδας στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUΕ.
Αλλωστε αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, η ΠΑΕ θα οδηγηθεί σε πλήρη οικονομική καταστροφή και επομένως δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της προς το Δημόσιο. Υπενθυμίζω πως η διοίκηση της Ομάδας δεν αρνείται καμιά από τις παρελθούσες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το κράτος και μάλιστα πρόσφατα προσέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που όμως δεν έγινε δεκτό. Σήμερα ζητά να της επιτραπεί να αντιμετωπίσει τα χρέη της με ορθολογικό τρόπο.
Ως βουλευτής Μαγνησίας, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να λήξει η παραπάνω εκκρεμότητα καθώς η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της  Ομάδας της Νίκης Βόλου δεν εξυπηρετεί μόνο την κοινωνία της Μαγνησίας αλλά είναι και προς το συμφέρον της Πολιτείας όπως εκπροσωπείται θεσμικά από Εσάς.


Με εκτίμηση,
Μαρίνα Γ. Χρυσοβελώνη
Βουλευτής Μαγνησίας, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

2 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟ ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟ Κ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΚΟΣ ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νακος ασχολειται με τον ΕΥΡΩΠΕΟ ολυμπιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή