Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42χρονου τεχνικού στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της προπόνησης:

«Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη μέρα για τη Νίκη Βόλου. Γυρίζει μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα σε ένα γήπεδο μεγάλο, για να χτίσει πιο μεγάλα όνειρα. Η πρώτη προπόνηση στο νέο μας σπίτι ήταν όπως την περίμενα, με ζεστασιά. Είδαμε κάποιους φίλους μας που ήρθαν να δουν αυτή την εικόνα, που βγάζει υγεία. Το Πανθεσσαλικό είναι ένα γήπεδο, το οποίο μπορεί να στεγάσει μεγάλα όνειρα. Νομίζω ότι η Νίκη κάνει βήματα μπροστά και θεωρώ ότι σήμερα έγινε ακόμη ένα βήμα μπροστά».

Επίσης ο Π. Αμανατίδης μίλησε για:


Την παραδοσιακή έδρα της Νίκης, που είναι το Π. Μαγουλάς:
«Το Π. Μαγουλάς είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας και δε θα είναι ποτέ κλειστό για κανέναν από τη Νίκη. Θα είναι λογικά το γήπεδο της Κ20. Θα πέσουν στο γήπεδο χρήματα μετά από πρόταση δικιά μας και αποδοχή της από τον κ. Πάτση και σε ενάμιση μήνα θα είναι ένα χαλί, για να υποδεχθεί τους νέους μας αθλητές, αλλά θα πηγαίνουμε και εμείς εκεί κάποιες μέρες που δε θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Πανθεσσαλικό, για να μη χαλάσουμε κι αυτό το γήπεδο. Στο Π. Μαγουλάς είναι στεγασμένη και η ιστορία μας».

Τον υπό δοκιμή Μπαλτοβαλίεφ:
«Σήμερα είχαμε έναν ποδοσφαιριστή υπό δοκιμή. Θα τον έχουμε μαζί μας άλλες πέντε μέρες για προπόνηση και θα τον δούμε και στα δύο φιλικά την Κυριακή και στην Καρδίτσα. Θα δούμε αν θα μας ικανοποιήσει. Είναι ένας παίκτης, που θα δείξει κάποια πράγματα. Έχουμε κρατήσει μια διαδικασία όσον αφορά στους ξένους παίκτες. Όλοι οι ξένοι παίκτες θα δοκιμάζονται».



Για τη συνέχεια της προετοιμασίας:
«Έχει ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα κρατήσει περίπου 15 μέρες μέχρι το φιλικό με τον Ηρακλή. Ουσιαστικά είναι ένα κομμάτι, για να θέσουμε κάποιες βάσεις που πρέπει να έχουμε για όλη τη χρονιά, αλλά θα δουλέψουμε και σε κάποια σχήματα πάνω στην τακτική μας. Μετά τις 2 Σεπτέμβρη (σ.σ τη μέρα του φιλικού με τον Ηρακλή) θα έχουμε άλλες είκοσι μέρες, για να μοντάρουμε, όπως πρέπει την ομάδα, με ολοκληρωμένο το ρόστερ».

Για την περαιτέρω ενίσχυση:
«Θα πάρουμε σίγουρα άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε, με την έννοια ότι θα θέλαμε να έρθουν στην ομάδα. Όμως ξέρουμε τι χρειαζόμαστε όσον αφορά τις θέσεις. Άρα η ομάδα θα πάρει οπωσδήποτε δύο επιθετικούς και άλλα δύο χαφ. Τουλάχιστον αυτές οι τέσσερις μεταγραφές νομίζω ότι θα γίνουν».

πηγή: http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου