Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δηλώσεις μετά το τέλος της προπόνησης στο Πανθεσσαλικό έκαναν και τέσσερις παίκτες της Νίκης, δύο από την παλιά φρουρά, οι Βούρας και Μκρτσιαν και δύο νεοφερμένοι, ο Ουέλιγκτον και ο Φλίγκος, που σημειωτέον δείχνει εξαιρετική εικόνα μέχρι στιγμής.

Αρχικά μίλησε στους δημοσιογράφους ο Γκονσάλβες Ουέλιγκτον, που σχολίασε το γεγονός ότι η Νίκη έκανε την πρώτη της προπόνηση στο Πανθεσσαλικό:


«Είναι ευχάριστο για την ομάδα να έχουμε καλές συνθήκες προπόνησης και να μπορέσουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι κάτι που το περιμέναμε. Αυτή την περίοδο έχουμε πάρα πολλή κούραση. Ξέρουμε ότι αυτό το διάστημα πρέπει να κουραστούμε, για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση.

Είχαμε δύο μέρες ρεπό, ξεκουραστήκαμε και τώρα είμαστε πάλι εδώ για το νέο ξεκίνημα και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, για να συνεχίσουμε τη δουλειά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Αισθάνομαι πολύ καλά στη Νίκη και είναι σημαντικό ότι και ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για το εξαιρετικό κλίμα στη Νίκη και για το γεγονός θεωρείται το «πειραχτήρι» της ομάδας:

«Όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είναι καλοί χαρακτήρες, αλλά σε μερικές περιπτώσεις χρειάζεται και λίγο πλάκα, γιατί έτσι θα δεθούμε περισσότερο σαν οικογένεια. Ο κ. Αμανατίδης δεν επέλεξε μόνο καλούς παίκτες αλλά και καλούς χαρακτήρες να έρθουν στη Νίκη, για να γίνουμε μια οικογένεια, γιατί αυτό είναι πολύ καλό σε μια ομάδα. Ο καθένας προσπαθεί να συνεργάζεται με τον άλλο με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Τέλος, για το μεθαυριανό φιλικό με την Κόρινθο, που είναι το πρώτο μπροστά στον κόσμο της Νίκης, ο Ουέλι, όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, επισήμανε:
«Είναι πάντα ευχάριστο να παίζεις με τον κόσμο στην έδρα σου. Πάνω απ’ όλα θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τη φάση που είμαστε, αλλά και θα μπορέσει ο κόσμος να μας δει από κοντά. Όμως κυρίως θέλουμε να δούμε πού βρισκόμαστε και κάποια λάθη που θα γίνουν να τα διορθώσουμε τώρα που είναι νωρίς».

Σε ό,τι αφορά στις άλλες δηλώσεις, είχαν ως εξής:

Ηλίας Βούρας:

«Το Π. Μαγουλάς μας άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις, γιατί σ’ αυτό πανηγυρίσαμε την άνοδο της ομάδας μετά από πέντε χρόνια στη Β’ Εθνική. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα για τη Νίκη. Σήμερα η Νίκη γυρίζει σελίδα. Έρχεται σε ένα μεγάλο γήπεδο, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Ευελπιστούμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών αυτού του γηπέδου.

Έχουν έρθει στην ομάδα έμπειροι ποδοσφαιριστές, που ξέρουν να φέρνουν όλους τους παίκτες κοντά. Ο προπονητής έχει διαλέξει να φέρει στην ομάδα χαρακτήρες εκτός από καλούς παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα δεθούμε πιο γρήγορα και θα βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο απ’ αυτά που μας ζητά ο προπονητής.

Έχουμε πολλά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που δεν είναι καλοί χαρακτήρες και που δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα τους. Είναι το Α και το Ω ο ποδοσφαιριστής να έχει και χαρακτήρα, γιατί αυτό αντικατοπτρίζεται και μέσα στο γήπεδο».

Ανδρέας Μκρτσιαν:
«Οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες, για να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται όλοι να δουλέψουμε σκληρά για το πρωτάθλημα κι αυτό θα κάνουμε».

Κώστας Φλίγκος:
«Είμαι ένας νέος ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Οι συνθήκες στη Νίκη είναι καταπληκτικές. Έχουμε έρθει σε ένα φοβερό γήπεδο, όπου ακόμη και το βοηθητικό γήπεδο είναι χαλί. Όλα τα παιδιά δίνουμε τον καλύτερο εαυτό και πιστεύω σιγά-σιγά, γιατί ολοένα και θα γνωριζόμαστε καλύτερα, θα δεθούμε ακόμη πιο πολύ και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα.

Μέσα από τη δουλειά ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά πιστεύω ότι θα διακριθεί. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στη Δ’ και τη Β’ Εθνική. Μέσα από τη δουλειά γίνονται όλα.

Έχω φέτος συμπαίκτες πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ακόμη και από τη Σούπερ Λίγκα και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να κερδίσω μία θέση, αν όχι στην ενδεκάδα, στην 18αδα, γιατί όλοι στην ομάδα είναι καταπληκτικοί παίκτες. Από κει και πέρα ο Θεός να μ’ έχει γερό και όλα θα πάνε καλά».

πηγή: http://www.magnesianews.gr

1 σχόλιο :

  1. Μπράβο ρε παιδιά, δυνατά, πάντοτε με πίστη για την νίκη, καλό ξεκίνημα να έχετε κι ο Θεός μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή