Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΜΕ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΙΚΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ; ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.

5 σχόλια :

  1. Το μόνο που εύχομαι είναι να συσπειρωθεί ξανά ο
    κόσμος της Νίκης και τότε θα τα πούμε με την
    ομάδα ντροπή της πόλης.Οι ρουφιάνοι πάντα σε
    αυτόν τον κόσμο είχαν κόκκινα εμβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη κοκκινη φανελα φορανε στα μπουρδελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Θεος βλεπει και δεν λεισμονει κι οι ΝΙΚΙΩΤΕΣ δεν ξεχνουν και δεν συγχωρουν.
    Αν δεν τους κατσει τους ανυπαρκτους η κατηγορια να δω αν τολμησουν αυτοι οι επισημοι να πατησουν πανθεσαλικο...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΙΚΗ..ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΡΘΙΟΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΣΜΟ..

      Διαγραφή
  4. Ειναι απλα τραγικο αυτο που γινεται απο τα "μεσα μαζικης ενημερωσης" αυτής της πολης . Απιστευτη μεροληψία.Κανει πρωτη η Νικη δεν αναφερουν ουτε ποσο κοσμο ειχε μέσα. Κανει ο γιαλαντζι δαφνοστεφανωμενος σημαντικη μερα λεει για το βολιωτικο ποδοσφαιρο. Για περιμενετε ρε μαγκες απο που και ως που σημαντικη πηραμε καμια κουπα και δεν το ξερουμε.Μεχρι πριν λιγο το goalpost ειχε αρθρο με τιτλο "ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ πότε θα ξεκινήσουν οι κόντρες των Αυστριακών µε τη Νίκη την... κοµµώτρια" το οποιο και αλαξε σαν τιτλος πριν λιγα λεπτα. Τι να πω ευτυχως που υπαρχετε εσεις και μερικα αλλα site καθως και το ραδιοφωνο και μπορουμε να ενημερωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή