Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Τα... αποκαλυπτήρια της νέας Νίκης θα έχουμε αυτή την Κυριακή στις 18:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο!
Η ομάδα μας που από σήμερα επέστρεψε στην βάση της, παίζει αυτή την Κυριακή μπροστά στο κοινό της κόντρα στην Καλλονή, θέλοντας να δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής στους φίλους της.
Όπως τονίσαμε το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην νέα έδρα της Νίκης Βόλου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο δηλαδή, το οποίο παραχωρήθηκε και επίσημα πλέον στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ!
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, λογικά θα έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ το επίσημο παραχωρητήριο για την χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου...
Ένα - ένα λοιπόν διευθετούνται όλα τα προβλήματα, με το "αγκάθι" να παραμένει η φορολογική ενημερότητα της εταιρίας.
Όμως μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το θέμα της φορολογικής ενημερότητας θα λήξη με αίσιο τέλος για τη Νίκη Βόλου!
Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά...
Οπότε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα να μας απασχολεί πλέον, πρέπει όλοι μας να εστιάσουμε την προσοχή στα εισιτήρια διαρκείας, που πρέπει και θα είναι πάρα πολλά.
Όλοι θέλουμε να "ταξιδέψουμε" μαζί με την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου στο υπέροχο "ταξίδι" που ξεκινά και που θα μας βγάλει πολύ, μα πολύ μακριά!!!
Ραντεβού την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου