Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΗ

Ο προπονητής της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, με αφορμή την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Αργύρη και Γεωργατζή, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Τα παιδιά αυτά υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια μέσα από μια διαδικασία και σκληρή δουλειά. Δεν είναι άγνωστα σε εμάς και κέρδισαν μια θέση στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας δικαιωματικά και όχι χαριστικά.
Η Νίκη βλέποντας τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γυρίζει το βλέμμα της στην υποδομή της, στην οποία έχει να δείξει αρκετά μεγάλη δουλειά. Η επαγγελματική ομάδα θα είναι πάντοτε συνδεδεμένη με τις υποδομές. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος στον οποίο και πιστεύουμε. Ευελπιστώ ότι δεν είναι μόνο ο Αργύρης και ο Γεωργατζής, ότι είναι κι άλλα ταλαντούχα παιδιά στις ακαδημίες, τα οποία βλέπουν σήμερα, από τα παραδείγματα των δυο παικτών που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, ότι η διάκριση είναι πιο κοντά. Εύχομαι και στα δυο παιδιά να πετύχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου