Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BLUE ANGELS

Επιτέλους έφτασε η μέρα που τα όνειρα μας θα βρούνε στέγη. Ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Angels ανακοινώνει ότι τα νέα του γραφεία θα βρίσκονται στην οδό Αναπαύσεως 43.
Μετά από μια μικρή διακοπή είμαστε πάλι εδώ, ποιο δυνατοί από ποτέ και ποιο πολύ συσπειρωμένοι. Μετά από τόσο πόλεμο και λάσπη που δεχτήκαμε τον τελευταίο καιρό και κόντρα σε όλους και σε όλα, ο σύνδεσμος  είναι και πάλι εδώ και θα είναι για μια ζωή. Εναντίον όλων αυτών που μας πολέμησαν υπογείως και πισώπλατα, η απάντηση μας για αυτούς θα είναι στην κερκίδα και η στήριξη μας δίπλα στην ομάδα.
Καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου την Κυριακή στα νέα μας γραφεία από νωρίς και το απόγευμα θα ανηφορήσουμε όλοι μαζί  για το Πανθεσσαλικό στάδιο για να παρακολουθήσουμε τον φιλικό αγώνα της ομάδας με την Κόρινθο. Μετά από καιρό επιστρέφουμε στο πέταλο του Πανθεσσαλικού. Εκεί που φέτος θα στήνουμε το δικό μας πάρτυ.
Όλοι να γίνουμε μέλη στο σύνδεσμο BLUE ANGELS, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να δυναμώσει το οπαδικό κομμάτι της Νίκης Βόλου.
Η φετινή χρονιά για το σύνδεσμο θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και σε ότι αφορά το σύνδεσμο και σε ότι αφορά την κερκίδα.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

BLUE ANGELS 1994 NEVER GIVE UP

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου