Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΑΡΧΙΖΕΙ!!!

Μετά από ταλαιπωρίες, παρανομίες, άγχος, φαμφαρορογίες και ό,τι άλλο έχουμε περάσει, το πρωτάθλημα επιτέλους αρχίζει!
Βέβαια όχι όπως το περιμέναμε ή όπως το ξέραμε ή όπως έπρεπε αν θέλετε να αρχίσει...
Στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα που ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ και που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείς το παραμικρό δεδομένο!
Πρωτάθλημα 21 ομάδων μας προέκυψε, πρωτάθλημα με 21 ομάδες θα έχουμε... Τι μπορούμε να κάνουμε;
Ένα πρωί ξύπνησε... κάπως ο κ. Ιωαννίδης (όχι ο τέως πρόεδρός μας) και ήθελε να κάνει την αποκατάσταση των "τριών", θεωρώντας πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πλέον έντιμο, το πιο "καθαρό" απ' όλα στον κόσμο, το περισσότερο αξιόπιστο.

Βέβαια ο "ξανθός" δεν μας είπε τι θα γίνει και με τις άλλες "αδικημένες" ομάδες (Ηλιούπολη, Καρδίτσα, Ιωνικό, Τρίκαλα κτλ) αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία...
Το ποδόσφαιρό μας λοιπόν είναι το πιο "καθαρό" σε όλο τον κόσμο και άδικα ταλαιπωρήθηκαν κάποιες αθώες ψυχές, που το μόνο που έκαναν ήταν να συνομιλούν για το καλό του αθλήματος και βρέθηκαν εκτεθειμένοι, αν είναι δυνατόν!!!
Δεν βλέπετε τον κόσμο που συρρέει στα Ελληνικά γήπεδα κάθε αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας;
Χαμός...
Τέλος πάντων, το πρωτάθλημα αρχίζει με τη Νίκη να πηγαίνει να παίξει στην Εύβοια με τον Ηρακλή Ψαχνών, την ομάδα που την περασμένη Κυριακή κερδίσαμε με 4-1 στο φιλικό του Πανθεσσαλικού.
Άλλο το ματσάκι της Κυριακής που μας πέρασε και άλλο αυτό που μας περιμένει, έτσι;
Εντελώς διαφορετικό το ένα με το άλλο παιχνίδι...
Η Νίκη θέλει και μπορεί να μπει στον "μαραθώνιο" αυτό με το... δεξί, έχει όλες τις δυνατότητες και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της.
Το πρωτάθλημα που ξεκινά είναι στ' αλήθεια "μαραθώνιος" και θα είναι θαύμα - με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα - αν τελειώσουν και οι 21 ομάδες το πρωτάθλημα, όμως όπως έστρωσαν, έτσι ας κοιμηθούν!
Οι περισσότεροι πρόεδροι των ομάδων περίμεναν και περιμένουν έξτρα οικονομικά ανταλλάγματα για την συμμετοχή των "τριών", αλλά εγώ δεν βλέπω να μπαίνουν άλλα ευρώ στα άδεια ταμεία τους, πέρα απ' αυτά που ήταν να μπουν...
Θεωρώ δεδομένη την δυναμική της δικής μας ομάδας, η οποία αλλάζει επίπεδο και μάλλον θα είναι από τις ομάδες που δεν θα την ταλαιπωρήσουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα.
Οπότε οι ..."άλλοι" απλά ας πρόσεχαν!
Η Νίκη Βόλου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα αυτό, που θα έχει τις ομάδες που θα θέλουν να βγουν, αυτές που θα είναι αδιάφορες από ένα σημείο και μετά και αυτές που μοιραία θα ξεφουσκώσουν, αφού δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν...
Το πρωτάθλημα αυτό πέρα από πολυέξοδο, θα είναι πολύ περίεργο και σαφέστατα επικίνδυνο για την παραμικρή πρόβλεψη.
Χρειάζεται διάρκεια, υπομονή, επιμονή και συνέπεια...
Η ομάδα μας, πάντα με δεδομένη την διοικητική ηρεμία, αγωνιστικά μας έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία με αξιώσεις!
Όχι, δεν θέλουμε πάση - θυσία την άνοδο, μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα θέλουμε, να βάλουμε τις βάσεις θέλουμε για το μεγάλο άλμα που ονειρεύεται ο "κυανόλευκος" κόσμος χρόνια τώρα...
Αυτές τις ριμάδες τις "βάσεις" που πολλοί τις υποσχέθηκαν, ξένα και... δικά μας παιδιά, αλλά κανείς απ' αυτούς δεν τις έβαλε, αντιθέτως τις γκρέμιζε!
Ελπίζω ότι όλα άλλαξαν πλέον και ότι το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει, κάτι καλό θα μας ...περιμένει.
Δεν μπορεί, ένας ολόκληρος λαός ζει και αναπνέει με την ελπίδα, με την ελπίδα πολλών ετών...
Γιατί να μην είναι η δική μας σειρά;;; Γιατί;;;
Νικάρα το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!!! 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου