Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BLUE CLUB

Θεωρούμε ανάξια, ακόμα και σχολιασμού την ανακοίνωση της 4μελούς παρέας των "Red Eagles". Όμως θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα ΜΜΕ , οτι η δημοσίευση ανακοινώσεων απο φορείς οι οποίοι δέν έχουν επίσημο διοικητικό συμβούλιο, εγκεκριμένο απο τους αρμόδιους φορείς, ώστε να αναλάβουν τις ευθύνη για τα γραφόμενά τους, είναι παράτυπη, γιατί ουσιαστικά είναι ανυπόγραφη και ανώνυμη. Αλίμονο εάν ο καθένας εφεύρει ένα όνομα συνδέσμου και μέσω αυτού μπορεί να κατηγορεί τον οποιονδήποτε ή να δημιουργεί εντυπώσεις, χωρίς να έχει επιπτώσεις. Καλούμε τα ΜΜΕ, να σεβαστούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία, η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν δειλό και ανεύθυνο να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις κρυμμένος ουσιαστικά πίσω απο την ανωνυμία.
Είναι ευθύνη των μέσων που θα δημοσιεύσουν τέτοιες "ανακοινώσεις" , να έχουν στην διάθεσή τους τα ονόματα των διοικητικών συμβουλίων, έτσι ώστε οποιοσδήποτε θελήσει να κινηθεί νομικά εναντίων τους να είναι εφικτό να το πράξει.
Σ.Φ. Blue Club "Π.Ντοκούζης"
Τα ονόματα των μελών του Δ.Σ., καθώς και τα έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία μας , είναι διαθέσιμα στα γραφεία του συνδέσμου.Επικυρωμένα απο τις αρμόδιες αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου