Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση Α. Πάτση με το προπονητικό τιμ της Κ-20

Συνάντηση με το τεχνικό τιμ της ομάδας Νέων Κ-20, τον προπονητή Παναγιώτη Παπαρρίζο και τον βοηθό και γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης. 


Ο κ. Πάτσης ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του τμήματος της Κ-20 και συζητήθηκαν τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Επισημάνθηκε από την πλευρά του προέδρου πως η όποια καθυστέρηση στη λύση ορισμένων ζητημάτων που προέκυψαν στην Κ-20, οφείλεται σε βασικά και σημαντικά προβλήματα από το παρελθόν που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα, στα οποία χρειάστηκε να δοθεί προτεραιότητα για την επίλυσή τους. Αναγνωρίζεται αναμφίβολα το έργο που επιτελείται στην Κ-20 και η ΠΑΕ δίνει μεγάλη βαρύτητα στο τμήμα νέων, αφού από αυτό θα ξεπηδήσουν στο άμεσο μέλλον οι επόμενοι πρωταγωνιστές της ομάδας.

Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου