Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924

Η ερασιτεχνική Νίκη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, για το παιχνίδι του Σαββάτου (3-11) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας της ομάδας μπάσκετ με την Κηφισιά: 



"Με την πρωτοπόρο ομάδα της Α2 Ν. Κηφισιά αγωνίζεται το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας. Η ομάδα δεν έχει περιθώρια επιλογής αγώνων είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια και γι’ αυτό ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων του αθλήματος προσπαθώντας να κάνει την υπέρβαση και να σταθεροποιηθεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού Μπάσκετ. Η Ν. Κηφισιά έχει συνεχόμενες νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα ( απέκλεισε τον Άρη Θεσ/νικης ) αλλά οι καλαθοσφαιριστές,ο προπονητής και η Διοίκηση πιστεύουν ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουν."

*Επίσης το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του  προέδρου και ιδρυτή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου Ιωάννη Αμοιρόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου