Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ξέσπασε η Κ20 της Νίκης... 4-1 τα Γιαννιτσά!!! (Φωτογραφίες)

Το έχουμε γράψει, είναι χιλιοειπωμένο ότι η "κλούβα" αποτελεί δύναμη και ταυτόχρονα έμπνευση για το "κυανόλευκο" στοιχείο!
Απόδειξη; Η σημερινή πρώτη νίκη για την Κ20 της Νίκης Βόλου, η οποία συνέτριψε με 4-1 την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών!
Οι πιτσιρικάδες μας ήταν υπέροχοι, εκπληκτικοί και σάρωσαν τους αντιπάλους τους, που έφυγαν από το "Π. Μαγουλάς" μόνο με τέσσερα τέρματα στις... πλάτες τους.




Πιτταράς,Τζανετόπουλος, Γεωργατζής και Μαλακασιώτης τα "κυανόλευκα" γκολ, ενώ όσον αφορά την ροή του σκορ, η Νίκη προηγήθηκε με 2-0, προς το τέλος του α' μέρους τα Γιαννιτσά μείωσαν με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ μπαίνοντας πάλι στο παιχνίδι, θεωρητικά βέβαια αφού στο β' μέρος η Νίκη ήταν καταιγιστική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δύο απ' αυτές τις μετέτρεψε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-1, παρουσία πλήθους κόσμου που σχεδόν γέμισε την σκεπαστή εξέδρα του "Π. Μαγουλάς"!!!
Ανάμεσα στους θεατές του παιχνιδιού, ήταν φυσικά ο προπονητής μας Στέλιος Μανωλάς καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών μας...
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 16' με προσωπική ενέργεια και όμορφο πλασέ ο Πιτταράς ενώ στο 35' ο Γεωργατζής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μειώσαν δύο λεπτά αργότερα με απευθείας χτύπημα φαουλ του Καπουσούζη. Οι παίκτες της Νίκης όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν και τρίτο τέρμα με εξ' επαφής σουτ του Μαλακασιώτη ο οποίος παραβίασε την εστία του Παπαδόπουλου. Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε στο 65' με πέναλτι ο Τζανετόπουλος, σε ανατροπή του Μαλακασιώτη.


Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βλαχόπουλος, Τζανετόπουλος, Χασιώτης, Ποτόμι, Αγγελής (60' Μπλούχος), Καρακώστας, Αλεξανδρής (68' Μέτσε), Χάμος, Γεωργατζής, Πιτταράς, Μαλακασιώτης (72' Ζαρίφης).
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Παπαδόπουλος, Χαρμανάς, Βερβέλης, Πρέμτσης, Ξανθόπουλος, Τζούρτζος (61' Βακαλάς), Δημητρίου, Μπάρμπας, Καπουσούζης, Στεφάνου (75' Μπίνας), Σιδηρόπουλος.  
_________________________________________________________________________________

Ξέσπασαν οι μικροί της Νίκης στα Γιαννιτσά.

Ο Αδάμ Τζανετόπουλος είναι έτοιμος να γράψει με πέναλτι το 4-1.

1 σχόλιο :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΥΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 15800-ΣΥΝ ΤΟΚΟΥΣ-17050-ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ(ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ)ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ.ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΙ Η Β ΠΑΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή