Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ υποδομών της Νίκης «Σπύρος Αγγελινός»



     Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών στην κλειστή αίθουσα του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας το 12ήμερο τουρνουά Χριστουγέννων της Νίκης Βόλου, στις κατηγορίες Προμίνι και Μίνι (έτη γεν. 2000-2006) με την επωνυμία «Σπύρος Αγγελινός» όπου συμμετείχαν παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου.
     Την επιμέλεια των αγώνων είχαν ο υπεύθυνος της ακαδημίας Αντώνης Σαμαράς, καλαθοσφαιριστής της Νίκης και καθηγητής φυσικής αγωγής καθώς και ο προπονητής Αποστόλης Καμακάς, καθηγητής φυσικής αγωγής.
     Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 106 αθλητές από τους οποίους οι 96 αθλητές (έτη γεν. 2000-2006) χωρίστηκαν σε οκτώ ομάδες και 10 αθλητές από το παιδικό τμήμα της Νίκης Βόλου ως προπονητές των ομάδων αυτών, ενώ κάθε ομάδα αποτελούνταν από 12 αθλητές.


     Τους αγώνες παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς που είχαν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των παιδιών τους, τα οποία με τη σειρά τους εντυπωσίασαν με τις προσπάθειές τους.
     Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ευχαριστεί πολύ για την πολύτιμη υποστήριξη τους στη διεξαγωγή του τουρνουά τους χορηγούς της: “Ποτοεμπορική Βελεστίνου Κ.Ν. Σαράντης”, τη σχολή καταδύσεων “ZoumbosSub”, το τροχείο του Χρήστου Βίτσου, το “Winners Club Sports Café”, την “Digital Solutions”, τα αθλητικά είδη “Sports House”,  την “Υδροκίνηση – Αβδελίδης Π. & Μποΐλης Αθ.”, το αρτοποιείο “Κωστάκης”, καθώς και την διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Μαρία Δόλγυρα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου αλλά και για την συνολική βοήθεια για την πραγματοποίηση του τουρνουά.
     Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας αυτής της όμορφης διοργάνωσης:
7η-8η θέση: Miami Heat – Chicago Bulls 22-40
5η-6η θέση: L.A. Lakers – Sacramento Kings 44-32
Μικρός τελικός: Washington – 76ers 25-47
Τελικός: Indiana Pacers – Boston Celtics 57-40
     Εξάλλου, συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1997-2005 και όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στο τμήμα μπάσκετ, μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της ακαδημίας Αντώνη Σαμαρά, καθημερινά στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας τις ώρες 19:00-21:00 και στο τηλέφωνο 6980741664.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου