Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Στο ΑΕΚ - ΑΣΚΟ 0-4 το 1εκ. του Τζιμπούρ!!!

Ξετυλίγεται το... κουβάρι σε ότι έχει σχέση με το τραπεζικό έμβασμα του 1εκ. ευρώ στον Ράφικ Τζιμπούρ!
Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός άσος μόλις είχε φύγει από την ΑΕΚ και την επόμενη ημέρα η πρώην του ομάδα έπαιξε με τον ΑΣΚΟ στο ΟΑΚΑ, από τον οποίο κι έχασε με... 0-4!!!
Ο Τζιμπούρ μάλλον στοιχημάτισε στο παιχνίδι αυτό και πήρε αυτά τα χρήματα.
Να τι αποκαλύπτει το leaks.gr:
Κοντά στη λύση του μυστηρίου σχετικά με το έμβασμα του ενός εκατ. ευρώ που βρέθηκε στους λογαριασμούς του ποδοσφαιριστή Ράφικ Τζιμπούρ, βρίσκονται οι εισαγγελικές Αρχές. Ο αθλητικός εισαγγελέας, κ. Αριστείδης Κορέας, έχει ήδη συγκεντρώσει πολύτιμες πληροφορίες ενώ αναμένεται να κληθούν και μάρτυρες οι οποίοι θα συνεισφέρουν στη διερεύνηση της υπόθεσης.
Το leaks.gr αποκαλύπτει ότι το έμβασμα προέρχεται από στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού η οποία εδρεύει στο Γιβραλτάρ. Όπου Γιβραλτάρ, βάλτε φορολογικός παράδεισος.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Το ένα εκατ. ευρώ εμβάστηκε σε ιδιωτική τράπεζα της Ελλάδος τον Ιανουάριο του 2011. Για την ακρίβεια τρεις ημέρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου που είχε λήξει 0-4.

Ο Τζιμπούρ δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο τον αγώνα καθώς μια ημέρα νωρίτερα, στις 21 Ιανουαρίου, είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Πλέον αυτό που μένει να διασταυρωθεί είναι κατά πόσο το ένα εκατ. ευρώ σχετίζεται με το συγκεριμένο αγώνα ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο, πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο κ. Αχιλλέας Μπέος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση των «ύποπτων» αγώνων.
Ο συγκεκριμένος αγώνας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των «ύποπτων» αγώνων και υπενθυμίζεται ότι σχετίζεται με την δίωξη που ασκήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο.

Τι λέει ο νόμος

Σύμφωνα με τον νόμο 2433 του 1996 στο άρθρο 2, παράγραφο 2 όποιος διοργανώνει - συμμετέχει - διεκπεραιώνει προωθεί και διαφημίζει παράνομο στοίχημα οι ποινές είναι από 18 μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 2 εκατομμυρίων δραχμών.

Ο νόμος πλέον έχει τροποποιηθεί καθώς έχει γίνει πιο αυστηρός, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος υποχρεούται να παράσχει όλα τα στοιχεία στην εισαγγελική Αρχή.

2 σχόλια :

 1. ευκολα θα μπορούσε να έχει ξεβρακωθεί ο χοντρός. δεν πειράζει, σιγά,σιγά θα βγούν όλα στην φόρα. ο βόθρος θα μπαζωθεί. να είστε σίγουροι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στη συνεδρίαση της Πέμπτης 14/2, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να καλέσει ενώπιόν της τον εμφανιζόμενο ως νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Δημήτρη Καραγιάννη, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για τη μεταβίβαση σε αυτόν των μετοχών της ομάδας Μαγνησίας.

  Παράλληλα, από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου εστάλη έγγραφο ερώτημα προς την ΕΕΑ για το αν θα πρέπει να διακοπεί η διαδικασία εκκαθάρισης για τις ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα (από τότε που είχαν αποβληθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα λόγω μη νόμιμης μετοχικής σύνθεσης), με την Επιτροπή να δηλώνει αναρμόδια.

  Τέλος, το Διαιτητικό Εφετείο με έγγραφό του ρωτά την ΕΕΑ αν έχει δοθεί αναστολή εκτέλεσης μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασης προκειμένου να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα ο Ηρακλής σε σχέση με την υπόθεση της μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής του.
  Υπάρχει στο διαδύκτιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή