Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

9 Μαρτίου ο χορός της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, συνεχίζεται η διάθεση της λαχειοφόρου για το Ντουμπάι

Λόγω του τραγικού συμβάντος του θανάτου του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Κωνσταντίνου Λάζου, ο προγραμματισμένος για τις 16 Φεβρουαρίου ετήσιος χορός της Νίκης Βόλου μετατίθεται για τις 9 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φίλους του Συλλόγου στον ετήσιο χορό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο
“SEE YOU” με ώρα προσέλευσης 22:30. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με μεγάλο δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι.
Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” ενώ η διάθεση της λαχειοφόρου αγοράς από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καθώς και από τους συνδέσμους Blue Club Θύρα 3 "Παναγιώτης Ντοκούζης 1985", Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.
Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 25 ευρώ ενώ τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 24210 60320.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου