Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δεν την θέλει η τύχη τη Νίκη... 1-1 στην Ριζούπολη (βίντεο)

Μοιρασιά στη Ριζούπολη, Απόλλων-Νίκη 1-1 | onsports.gr
Ο Άλαν Λαλίν σκόρερ της Νίκης στην Ριζούπολη

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Νίκη Βόλου μένει στην ισοπαλία, αφού η τύχη και πάλι δεν την ήθελε, αφού έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις πόντους!
Με κορυφαία βέβαια αυτή στο 95΄, όταν το λάθος του τερματοφύλακα Γουμάγια προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί ο Λαλίν με ένα γυριστό, η μπάλα πήρε ύψος, ο Χατζής δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε την κεφαλιά και στην συνέχεια ο Σαμαράς δεν τα κατάφερε ούτε κι αυτός!
Μοιραία χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία, όπως και η νίκη για την ομάδα μας...




Οι οπαδοί της Νίκης, τόσο όσοι ήταν στην Ριζούπολη, όσο και όλοι όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, πετάχτηκαν στον... "αέρα" για να πανηγυρίσουν το γκολ, που όμως δεν ήρθε.
Η Νίκη αυτή την φορά είχε να αντιμετωπίσει πέρα από την ομάδα του Απόλλωνα και τις πολλές απουσίες της - έπαιξε χωρίς Σκούφαλη, Τάντιτς, Φλίγκο και Ουέλινγκτον - όμως η ομάδα μας ήταν και πάλι πολύ καλή.
Απέδειξε ότι διαθέτει την ανώτερη ομάδα στην κατηγορία και αν συνεχίσει στους ίδιους ξέφρενους ρυθμούς, είναι θέμα χρόνου να σκαρφαλώσει στο κορυφαίο σκαλί της βαθμολογίας!
Ένα μεγάλο μπράβο και στον Λεωνίδα Μπίλη, που αποτελεί την φυσική συνέχεια του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της ομάδας μας και που θα πρέπει όλοι οι "καλοθελητές" να πάψουν εδώ και τώρα την άσκοπη "προπονητολογία"...
Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας στο 19΄ λεπτό, όταν ο Νίκος Πουρτουλίδης έδωσε ασίστ στον Άλαν Λαλίν και ο διεθνής από την Ονδούρα άνοιξε... λογαριασμό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας το 0-1.
Το α΄ μέρος κύλησε δίχως να ανησυχήσει η Νίκη, που μπήκε με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια...
Η Νίκη θα ήθελε ένα... ήρεμο 15λεπτο στην επανάληψη, όμως στο 52΄ ο Κιάσσος έκανε από τα δεξιά την σέντρα και ο Φαρινόλα νίκησε στον αέρα τον Καρατζά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ηλία Βούρα...
Μέχρι το 70΄ οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να είναι επικίνδυνος μπροστά στα καρέ της ομάδας μας.
Μάλλον φάνηκε και η κούραση του Τάσου Κυριάκου που "έπεσε" η απόδοσή του...
Με το που μπήκε όμως ο Χάρης Παππάς το σκηνικό άλλαξε και η Νίκη ανέλαβε... δράση!
Φάουλ του Λαλίν ανάγκασε τον Γουμάγια σε μία εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση, σε μία από τις καλές στιγμές του αγώνα για τη Νίκη.
Για τη Νίκη που είχε την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις ευκαιρίες του ματς, αφού όσο και να ψάξουμε για καλές στιγμές των γηπεδούχων, πέρα από το γκολ της ισοφάρισης δεν θα βρούμε άλλη...

Απόλλων Σμύρνης: Γουμάγιας, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Κύργιας, Τσεμπερίδης (85’ Ντιαλό), Ρόβας (64’ Kαμαρά), Φαρινόλα, Μανιάς, Μπάρκογλου (46’ Κατσίκης), Καραμαλίκης
Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος (68’ Παπαδόπουλος), Κοντοδήμος, Καρατζάς (55’ Σαμαράς), Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πούρτουλίδης, Χατζής, Τζιώρας, Κυριάκος (72’ Παππάς), Λαλίν.









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου