Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Λεωνίδας Μπίλης: "Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα..."

bilis11
Ο Λεωνίδας Μπίλης
Σημαντικό χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο τεχνικός της Νίκης τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του είχαν καθαρό μυαλό και κατάφεραν να προηγηθούν, όμως στην επανάληψη επεσήμανε πως η ομάδα του κινδύνεψε. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Λεωνίδας Μπίλης: "Είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα για δύο λόγους. Από τη μια λόγω του ότι περάσαμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο μετά τον άτυχο αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και από την άλλη λόγω της δυναμικότητας του...


αντιπάλου. Γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα και στο α' ημίχρονο είχαμε το καθαρό μυαλό και τις σωστές τοποθετήσεις και καταφέραμε να προηγηθούμε. Σε ότι αφορά το δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ στο οποίο δεν λειτουργήσαμε σωστά. Ο κεντρικός μας αμυντικός είχε παραπονεθεί από το ημίχρονο ότι δεν αισθανόταν καλά αλλά δεν ήθελα να τον κάνω αλλαγή καθώς έχω σαν αρχή να μην βγάζω παίκτες αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.
Μετά το 1-1 κινδυνέψαμε. Ο Απόλλωνας έχει την ικανότητα και τους παίκτες να δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ωστόσο στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα οι παίκτες μου βρήκαν το κουράγιο να παίξουν σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Βοήθησαν και οι αλλαγές που κάναμε και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αυτό θα το αφιερώσω στο σύνδεσμο φιλάθλων Blue Club "Παναγιώτης Ντοκούζης", καθώς το δικό τους σύνθημα χρησιμοποίησα για να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου πριν από το παιχνίδι. Τους είπα πως πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, τιμή για το σήμα που φοράμε και αφοσίωση στο στόχο μας. Ευχαριστώ τον κ. Βοσνιάδη για τη φιλοξενία".

Αλέκος Βοσνιάδης: "Ήταν ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που με την αυτοπεποίθηση που έχει και τους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτει, μας δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γκολ που μας έριξε την ψυχολογία. Προσπαθήσαμε στην επανάληψη να αλλάξουμε τα πράγματα. Είχαμε την υπομονή και ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε νωρίς. Ήταν φυσιολογικό μετά το 1-1 η Νίκη να βρει χώρους να αντεπιτεθεί. Γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Να ευχηθώ τα καλύτερα στη Νίκη και τον Λεωνίδα Μπίλη. Δίκαια η Νίκη βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Πιστεύω και εύχομαι να είμαστε οι δύο ομάδες που θα ανέβουμε κατηγορία".

Θοδωρής Παπαδόπουλος: "Ήρθαμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι δεν βρίσκονται τυχαία ψηλά στη βαθμολογία. Ευτυχίσαμε να ανοίξουμε νωρίς το σκορ. Στη συνέχεια ισοφαριστήκαμε, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και αν ήμασταν τυχεροί στις καθυστερήσεις θα κερδίζαμε. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα".

Γιώργος Μπάρκογλου: "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Δυστυχώς είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην επανάληψη πιέσαμε πολύ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Κοιτάζουμε μπροστά. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου".
_____________________________________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου