Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΑΡΑ και στην Κρήτη...

Παρών και στην Κρήτη οι οπαδοί μας!!!
Τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η απόσταση μικρή... για την Νίκη και τους οπαδούς της, που βρέθηκαν και στο "Παγκρήτιο" για να ενισχύσουν την ομάδα μας!!!
Ο υπέροχος κόσμος της Νίκης ήταν εκεί, δίπλα της, για να μην την αφήσει μόνη και εκείνη τους χάρισε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα!
Η Νικάρα στάθηκε όρθια στην "μάχη" της Κρήτης, πήρε για... πλάκα τον βαθμό και τώρα επιστρέφει μετά από ένα σχεδόν μήνα στο "σπίτι" της, στο "Πανθεσσαλικό" μας "παλάτι".


Το Σάββατο κόντρα στα Ψαχνά του γνωστού και μη εξαιρετέου Βαζάκα που... λατρεύει τον Αχιλλέα, το "σπίτι" μας πρέπει και θα είναι γεμάτο, "καυτό", ζωηρό και... "φιλόξενο" για τον κυρ - Γιώργο, που θα έρθει να παίξει το γνωστό αντί - ποδόσφαιρο!
Μπράβο στους "ήρωες" οπαδούς μας που βρέθηκαν σήμερα στην Κρήτη...
Αδέλφια γερά, κρατάμε ψηλά την σημαία, τα τιμημένα λάβαρα της Νικάρας και προχωράμε δυνατά, όλοι μαζί, ενωμένοι για την καταξίωση!!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ... 

1 σχόλιο :

  1. Ολοι ρε στο γηπεδο το Σαββατο.....Αφηστε τις καφετεριες μερικοι επιτελους και ελατε να φωναζουμε για την ομαδα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή