Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μανωλάς: "Μπορούσαμε και δεύτερο γκολ"

manolas11
Ο Στέλιος Μανωλάς

Στο γκολ που έφερε την ομάδα του πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και επηρέασε τους παίκτες του αλλά και στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι "κυανόλευκοι" στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Μανωλάς, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:  
"Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και ήθελε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι για να πλησιάσει στην κορυφή. Ήμασταν καλά διαβασμένοι για τον τρόπο που παίζει όμως το παιχνίδι δυστυχώς ξεκίνησε μ' ένα δικό μας λάθος και δεχτήκαμε ένα γκολ, που σίγουρα μας επηρέασε. Είχαμε ένα ημίχρονο όπου δεν ήμασταν καλοί και δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε.Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά, μπήκαν πιο αποφασιστικά μέσα στο παιχνίδι, βοήθησαν και οι αλλαγές που κάναμε και είχαμε καλύτερη εικόνα από τη Δόξα Δράμας. Μάλιστα δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος κι ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος.Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Δόξα Δράμας".
Για τη φάση που ο διαιτητής έδειξε φάουλ ενώ ο επόπτης έδειξε πέναλτι:
"Από τη θέση που ήμουν δεν μπορώ να έχω άποψη, όμως δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Υπάρχει ενδοσυνεννόηση και προφανώς κατέληξαν σ' αυτή την απόφαση. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω καν, αν υπάρχει παράβαση αφού ξέρω πως τιμωρείται η πρόθεση και πρόθεση δε νομίζω να υπήρξε".
Για το αν έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές που πραγματοποίησε, στην εξέλιξη του παιχνιδιού:
"Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές. Κάποιοι παίκτες κουράστηκαν, εμείς θέλαμε να κερδίσουμε και γι' αυτό βάλαμε και δεύτερο σέντερ φορ".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου