Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ισόπαλη στην Δράμα η Νίκη

doksa-niki11
Στιγμιότυπο από το παιχνίδι της Δράμας
Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Δράμα η Νίκη, μετά το 1-1 με τη Δόξα, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League.
Οι «κυανόλευκοι» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Μόλις στο 7’ ο Κάπελ με σουτ έκανε το 1-0 ενώ για τη Νίκη ισοφάρισε στο 67’ ο Άγγελος Βέρτζος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή. Στο 3’ ο Κάπελ πάσαρε στον Ρούσεφ, με τον Βούλγαρο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Στο 7’ η Δόξα άνοιξε το σκορ. Ο Ρούσεφ σέντραρε, ο Κάπελ γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ γράφει το 1-0. 

Από την πλευρά της η Νίκη δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Δαύκου.
Στο 29’ ο διαιτητής βλέπει χέρι του Σαμαρά σε σουτ του Ιντζόγλου, και αρχικά καταλογίζει φάουλ. Όμως ύστερα από υπόδειξη του επόπτη δίνει πέναλτι. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις επιστρέφει στην αρχική του απόφαση καθώς η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.
Στο 38’ η Νίκη είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Σκούφαλη, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δαύκου.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά, ισορρόπησαν το παιχνίδι, βρήκαν διόδους, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έγιναν πιο επιθετικοί. Στο 63’ μάλιστα ήρθε η ισοφάριση για τους «κυανόλευκους». Ο Κυριάκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Άγγελος Βέρτζος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου.
Στο 70’ ο Χάρης Παππάς έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της Νίκης, περνώντας στη θέση του Σκούφαλη.
Στο 80’ ένα δυνατό, επικίνδυνο σουτ του Κοντοδήμου έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Δαύκος, ενώ και στο 88’ ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε το αριστοτεχνικό φάουλ που εκτέλεσε ο Κυριάκος.


Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός, Μπάρος (73' Μπαλής), Μιλένκοβιτς, Καμινιώτης (78' Περπερίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος (67' Τότο).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (70' Παππάς), Κυριάκος (89' Καρατζάς), Τάντιτς (58' Λαλίν), Φλίγκος.

Κίτρινες: Ψιάνος, Φλίγκος, Μιλένκοβιτς, Μπάρος, Βέρτζος, Παππάς.

Διαιτητής: Βάτσιος
Βοηθοί: Κασσαβέτης, Πάστρωμας
πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου